Snedeker færdig med 84'ere

Hawaii har behandlet Brandt Snedeker godt i denne omgang (Foto: Getty Images).

Printer venlig versionSend til en ven

Zac Blair og Brandt Snedeker deler førstepladsen i Sony Open på Hawaii, hvor også formstærke Kevin Kisner lurer på sejren

For anden uge i træk er Brandt Snedeker med fremme på PGA Touren. I Tournament of Champions blev amerikaneren delt nummer tre, og inden de afgørende 18 huller af Sony Open er han delt på førstepladsen med 25-årige Zac Blair.
 
Blair, der spiller sin anden sæson på PGA Touren, brugte 64 slag (-6) lørdag på Waialae Country Club, mens Snedeker skød 66 for at nå til 16 under par.
 
Golf er et besynderligt spil, og ganske små detaljer kan stå mellem succes og alarmerende fiasko. I efteråret missede Snedeker to cuts i træk på PGA Touren, inden han rejste Down Under i starten af december for at deltage i Australian PGA Championship. Der led han en grusom skæbne på første runde, hvor scoren løb op i 84 slag, +12. 
 
Det førte - naturligvis - til et hurtigt exit, og på returrejsen lagde han vejen forbi sin træner, Butch Harmon, for at få strammet op på svinget. Det har virket over al forventning, for fra én turnering til den næste er Snedeker gået fra at udvise krisetegn til at spille noget af den bedste golf i sin karriere.
 
Når man taler om at spille karrierens bedste golf, kan man ikke komme uden om Kevin Kisner. I 2015 tabte han tre omspil og blev nummer to i HSBC Champions, inden den forløsende første sejr kom i hus i årets sidste turnering, The RSM Classic. I årets første blev han nummer ni, og i denne uge ligger endnu et topresultat i kortene.

31-årige Kisner var nummer 338 i verden efter sidste års Sony Open, denne uge er han nummer 16, og da han med en 66'er lørdag spillede sig til tredjepladsen i -15, er der alle muligheder for, at han mandag vil tage et nyt hop op ad ranglisten.