Smart GPS-app til Android og iPhone

Det er Google Maps, der ligger bag SkyDroid-app'en (foto: skydroid.com)
Det er Google Maps, der ligger bag SkyDroid-app'en (foto: skydroid.com)

Printer venlig versionSend til en ven

Ugens Gadget: Hvis du har en smartphone, kan du også spille smart golf. SkyDroid har over 40 danske baner og koster nærmest ingenting

Hvis du er den heldige ejer af en smartphone - uanset om det er en Android eller en iPhone - så bør det være slut med at vælge det forkerte jern på grund af dårligt øjemål.

Over 17.000 baner
GPS-app'en SkyDroid fås både til Android og iPhone og hjælper dig med at finde de rigtige afstande på banen. Det er Google Maps-teknologien, der bruges til at måle og vise afstande til greens, bunkere, vandhazarder, træer og udvalgte målepunkter på banen, og i skrivende stund kan der downloades over 17.000 baner verden over til app'en. Heraf er godt 40 af dem danske, og du kan se, hvilke baner der er tale om, ved at søge på denne liste.

Tør øjnene
Du kan roligt tørre øjnene, selvom det skulle vise sig, at din hjemmebane endnu ikke er oprettet. Det kan du nemlig selv gøre. Med den brugervenlige Course Mapper er det ganske nemt at lægge sin egen bane ind i SkyDroid - især, når man har set vejledningen herunder.

Course Mapper til SkyDroid

Stort set gratis
Man bliver på ingen måde flået af folkene bag SkyDroid. Faktisk er det nærmest rørende, så lidt man skal af med. App'en koster 2 dollar i engangsbeløb at downloade app'en, og så er det din. SkyDroid kan købes i Apple App Store (iPhone) eller på Android Market (Android).


4 kommentarer til "Smart GPS-app til Android og iPhone"

hmm

God reklame... jeg har testet dem alle, og intet! slår Golfshot...

- http://golfshot.com

Jo, men

Problemet er bare at man ikke kan bruge den i en tællende runde hvis det er med en Iphone, da der er kompas i sådan en. Medmindre det er tilladt ifølge lokalreglerne. Det er også selvom man ikke bruger kompasset :-( Har selv Golfshot og det er et noget dyrere men godt program, men også ulovligt i tællende runder

gps app til android

I børse på den danske udgave, mener den hedder JKgolf eller noget lignende.

Den er uforlignelig og desuden gratis.

JLGOlf

Den hedder JLGolf, og ikke HELT lige så god som Golfshot.
Desuden kan den ikke beregne det korrekte SPH?
Har rettet Rate/Slope på vores hjemmebane, alligevel beregner den et forkert antal salg?

Hvorfor er Golfshot ikke lovlig i tællende runder, hvis en "rigtig" Golf GPS eller anden afstandsmåler er lovlig ?

Også fatter jeg overhovedet ikke hvorfor iPHONE er ulovlig pga. "Kompas" ??
Hvad i alverden kan man bruge information om at green ligger i retning 267gr?? Jeg sigter vha. det jeg ser - afstanden derimod er en MEGET bedre information.
På sigt tror jeg også på at man bliver MEGET bedre til at bedømme afstanden selv - SAMT kende ens gns. slaglængde med de forskellige køler/jern/wedge :)