Skarp start fra vestvendt dansker

Therese O’Hara viste i årets første Symetra Tour-turnering, at formen er, hvor den skal være

Printer venlig versionSend til en ven

Power Rankings: Langt mod vest beviste et af dansk damegolfs esser, at hun har niveauet til at spille med om topplaceringerne på LPGA Tourens lillesøstertour

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.
 
1. Therese O’Hara
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 6 i IOA Championship (Symetra Tour)
Therese O’Hara drømmer om at etablere sig på LPGA Tour, og det kræver, at man kontinuerligt kan hænge på i toppen på lillesøstertouren Symetra Tour. Den tidligere Søllerød-spiller havde ingen problemer med at matche de bedste spillere i finalefeltet i weekenden, hvor hun sikrede sig en flot 6. plads og fik et fremragende afsæt til en god sæson på touren.
 
2. Nicole Broch Larsen
Sidste uge: 5
Seneste resultat: Nr. 24 i Women’s Australian Open (Ladies European Tour)
Nicole Broch Larsen formåede endnu en gang at slippe godt fra en turnering, hvor tingene ellers ikke flaskede sig helt for den talentfulde Hillerød-spiller. Hun ser ud til at have genfundet trygheden i svinget, men måtte indkassere et strafslag efter en fejl i fairwaybunkeren. Når tingene går op i en højere enhed, kommer hun til at spille med om sejre igen.
 
3. Lucas Bjerregaard
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 24 i Maybank Championship Malaysia (European Tour)
Lucas Bjerregaard trodsede den trykkende varme i Kuala Lumpur og leverede en fin indsats i Maybank Championship Malaysia. Nordjyden spillede solidt, især i anden runde, hvor han var rundt i 67 slag. Han var dog fem over par på par 4-hullerne i løbet af turneringen, hvilket afskar ham fra at kæmpe om de rigtig sjove placeringer.
 
4. Nanna Koerstz Madsen
Sidste uge: 1
Seneste resultat: Nr. 54 i Women’s Australian Open (Ladies European Tour)
Efter en forrygende sæsonstart med to podieplaceringer down under kom Nanna Koerstz Madsen ned på jorden med en stille og rolig 54. plads. Smørum-spilleren slap hæderligt fra det meste på The Grange Golf Course, men hun var +8 på de sidste tre huller gennem hele turneringen, hvilket kostede hende muligheden for at slutte noget længere fremme på leaderboardet.
 
5. Søren Kjeldsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 57 i Maybank Championship Malaysia (European Tour)
Selv når han er dårlig, er han god. Der var ikke så forfærdelig meget, der lykkedes for Søren Kjeldsen i Malaysia, men karakteristisk for danskerens høje bundniveau klarede han alligevel cuttet og kæmpede sig godt rundt på banen. Når puttsene begynder at rulle i, ser vi ham utvivlsomt længere fremme på leaderboardet igen.
 
Boblere
Ingen