Rygende varm start mod syd

Nanna Koerstz Madsen var blot et enkelt slag fra et omspil i Australien

Printer venlig versionSend til en ven

Power Rankings: En dansk stjerne tog til Australien og var tæt på at sikre sig en flot sejr under sydlige himmelstrøg – og to etablerede profiler holdt Dannebrog tæt på toppen i Dubai

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.
 
1. Nanna Koerstz Madsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 2 i Oates Victorian Open (Australian Ladies Professional Golf)
Nanna Koerstz Madsen drog til Australien med bag’en fuld af nyt udstyr, og hun fik en forrygende start på 2016-sæsonen. Hun brugte turneringen som opvarmning til denne uges ISPS Handa NZ Open, og hvilken generalprøve. Smørum-spilleren var kun et mulehår fra supertalentet Georgia Hall og snuppede andenpladsen. Det indbragte en præmiecheck på godt 25.000 australske dollars og en stor dosis selvtillid.
 
2. Thorbjørn Olesen
Sidste uge: 1
Seneste resultat: Nr. 8 i Dubai Desert Classic (European Tour)
Thorbjørn Olesen er virkelig vågnet op til dåd i starten af 2016. Værløse-spilleren spillede med om sejren i sidste uges ørkenturnering i Doha, og i denne uge fortsatte han de lovende takter. 8. pladsen blev blandt andet reddet hjem takket være en blændende 64’er i 2. runde, hvor Olesen holede alt. Spillet har set bundsolidt ud indtil videre i den nye sæson.
 
3. Søren Kjeldsen
Sidste uge: 2
Seneste resultat: Nr. 8 i Dubai Desert Classic (European Tour)
Søren Kjeldsen har bare fortsat i 2016, hvor han slap i 2015. Det blev til endnu et flot resultat for nordjyden i Dubai, hvor han gik to fantastiske weekendrunder i 66 og 68 slag med blot en enkelt bogey på de sidste 36 huller. Det gav ham en ny top 10-placering til samlingen.
 
4. Joachim B. Hansen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 40 i Dubai Desert Classic (European Tour)
Joachim B. Hansen, der oprindeligt blot var reserve til turneringen, fik golfseerne til at spærre øjnene op, da han fra en sidsteplads i finalefeltet klatrede helt op på en foreløbig 2. plads med en superrunde i 64 slag. Desværre formåede Hillerød-spilleren ikke at gentage kunststykket søndag, hvor en ærgerlig 75’er ødelagde chancerne for en topplacering.
 
5. Lucas Bjerregaard
Sidste uge: 4
Seneste resultat: Nr. 45 i Dubai Desert Classic (European Tour)
Lucas Bjerregaard klarede cuttet med to runder i 72 og 69 slag, men der skulle scores lavt i Dubai for at holde trit med toppen. 11 bogeys i løbet af turneringen kostede nogle placeringer på leaderboardet, og Bjerregaard har endnu ikke helt ramt det høje niveau fra slutningen af 2015-sæsonen i den spæde 2016-sæson.
 
Boblere
Ingen