Rold Skov varmer op til jubilæum

Rold Skov fylder 25 år i maj (Foto: roldskovgolf.dk)

Printer venlig versionSend til en ven

I den første uge i maj kan Rold Skov Golfklub fejre 25 års jubilæum for banens indvielse, og det markeres med en række arrangementer. 

 

En arbejdsgruppe i Rold Skov Golfklub har i vinterens løb planlagt en lang række arrangementer i jubilæumsugen, der indledes med en reception, men ellers primært er baseret på matcher.

Der har allerede i nogen tid via Golfbox været åbent for tilmeldinger til ugens syv matcher, og over 600 spillere har tilmeldt sig til en eller flere matcher i løbet af ugen. Jubilæumsugen afsluttes med en større fest med musik og dans.

I forbindelse med jubilæumsudvalgets arbejde er der blevet stiftet en støtteforening, som på kort tid har fået over 100 medlemmer. Støtteforeningen vil løbende indsamle penge, så klubbens faciliteter kan forbedres, uden at det går ud over klubbens økonomi. Støtteforeningen har allerede søsat et projekt med udvidelse af terasse-områderne samt forbedring af adgangsforholdene til klubbens restaurant.

- Rebild Kommune har med Rold Skov Golfklub en af landets fineste baner, og vi er stolte af at kunne spille på en af de mest udfordrende og spændende baner. Hvilket naturligvis betyder at golfspillere fra hele landet gerne tager til Rebild for at spille hos os, siger Tom Holmberg, der er tovholder i arrangementskomiteen og tidligere formand i Rold Skov Golfklub.

Læs mere om Rold Skov Golfklub og jubilæumsugen på roldskovgolf.dk