Regn i stride strømme

En halv times golf uden regn blev det til for Nanna Koerstz Madsen torsdag i Kina. (Foto: Privat)

Printer venlig versionSend til en ven

Nanna Koerstz Madsen er med i toppen, men ingen af de danske deltagere ved World Ladies Championship var i nærheden af at få gjort første runde færdig torsdag

I nationskonkurrencen ved World Ladies Championship er Danmark repræsenteret ved Nicole Broch Larsen og Emily Pedersen, men de to gode venner havde ikke meget succes på en lang første dag af turneringen med ganske lidt golf på programmet.

Tung regn forsinkede spillet med mere end to timer, og derfor var eftermiddagsholdet langt fra at nå hul 18, da mørket lagde sig over Olazábal Course på Mission Hills. Pedersen lavede to bogeys i løbet af otte huller og er på 33. pladsen. Broch Larsen nåede 10 huller, som hun spillede i +3 for en delt 53. plads.

Der var anderledes gang i spillet for Nanna Koerstz Madsen, som alene deltager i den individuelle turnering. Godt nok nåede den formstærke dansker kun seks huller, men de blev tilbagelagt i -2 uden en bogey på scorekortet. Det giver en delt femteplads, to slag fra sydkoreanske Han Sol Ji på toppen.

Malene Jørgensen, den fjerde dansker til start, var -1 efter tre huller, men fra hul otte til 10 lavede hun bogeys, og på par fem hullet 11, som blev dagens sidste, står hun noteret for 11 slag. Holder den score vand, er fynboen otte slag over par, og med et cut der på nuværende tidspunkt ligger til at blive +3, har hun en stor opgave foran sig.  

Fredag er der mindre vand i vente, men til gengæld vil temperaturerne kun nå op på 14 grader.