Regionsgolf har vokseværk

Værløse skal i år være vært for Superveteranernes landsfinale i Regionsgolf-Danmark

Printer venlig versionSend til en ven

Regionsgolf-Danmark er landets største golfturnering, og den bliver bare større og større. I den kommende sæson er antallet af tilmeldte hold endnu gang steget.

Turneringsledelsen i Regionsgolf-Danmark har haft sved på panden hen over vinteren. Med omkring 7.500 spillere og ikke færre end 3.284 kampe i Regionsgolf-turneringerne har det krævet sit at få spilleplanen til at gå op, så succesen kan fortsætte.

Årsagen til turneringens store succes bunder ifølge ledelsen i, at alle spiller for at vinde, at der spilles på forskellige baner med hyggelige modstandere, og at det sociale også spiller en stor rolle.

- Der skal lyde en stor tak til klubberne for deres positive tilgang og for at stille baner til rådighed til de mange kampe i slutspillet, som munder ud i regionsfinaler og til slut landsfinaler i alle rækker, lyder det fra ledelsen, der også har været glade for at have haft Golfexperten som hovedsponsor siden 2011.

Sponsoraftalen udløber dog ved udgangen af 2016, og Regionsgolf-Danmark vil forsøge at genforhandle

kontrakten eller gå på udkig efter en ny hovedsponsor til turneringen.

- En opgave, vi burde kunne løfte med den størrelse, turneringen har fået, lyder det.

Samtidig er den nye Super Veteran række er blevet godt modtaget i klubberne med 51 tilmeldte hold - 22 fra Øst og 29 fra Vest. Efter afslutningen leverer Øst og Vest hver fire hold til den nye Super Veteran-division under Dansk Golf Union i 2017.

I Dansk Golf Union er man meget tilfredse med samarbejdet med Regionsgolf.

- Vi i DGU er rigtig glade for samarbejdet og ikke mindst for den kæmpe indsats som bliver leveret i forhold til at skabe en velorganiseret og spændende turnering for den voksne klubgolfer i Danmark. At så mange klubber, hold og spillere deltager i turneringen år efter år, viser behovet for Regionsgolf og understreger de mange gode oplevelser, som venter deltagerne i turneringen, siger Jonas Meyer, , Udviklings og turneringschef i DGU.

- For mange klubgolfere er Regionsgolf er et godt supplement til de aktiviteter som foregår i deres hjemmeklub, og så er det jo en fantastisk mulighed for at indgå på et hold og møde golfspillere fra andre golfklubber. Samtidig har vi et godt samarbejde med Regionsgolf i forhold til DGU’s Divisionshold i Danmarksturneringen, hvor både Senior, Veteran og Supervetaran nyder godt af kvalifikation via Regionsgolf, siger Jonas Meyer.

Landsfinalen i Senior/Veteran spilles i Værløse den 23. september, mens landsfinalen i ABCD spilles på Mølleåen den 25. september.

Læs mere: http://www.regionsgolf-danmark.dk/