Q-School blev hård optakt til sæsonfinalen

Søndag spillede Nicole Broch Larsen finalerunden på LPGA Q-School og onsdag spiller hun første runde i sæsonfinalen på Ladies European Tour

Printer venlig versionSend til en ven
Nicole Broch Larsen slutter en vild sæson med Omega Dubai Ladies Maters, men det er ikke en veloplagt tourprofil, der på Emirates Golf Club siger tak for denne sæson på Ladies European Tour
 

2015 vil stå tilbage som året, hvor Nicole Broch Larsen slog igennem på Ladies European Tour. Hun vandt en turnering og slutter formentlig i top 3 på Order of Merit med en foreløbig andenplads.

Sæsonen vil stå tilbage som en succes uanset hvordan det sidste kapitel forløber. Onsdag starter sæsonfinalen Omega Dubai Ladies Masters, og Nicole Broch Larsen er klar til start få dage efter LPGA Q-School sluttede uden målet om en plads på LPGA blev nået.

- Jeg har det ok, men jeg kan godt mærke, at jeg er lidt slidt. Sidste uges Q-School var nok den hårdeste uge, jeg har prøvet som golfspiller. Man er virkelig på hele tiden, og det kræver rigtig mange ressourcer både fysisk og mentalt med fem runder. Så det var en hård omgang, som så heller ikke var med mit bedste spil. Nu vil jeg gøre mit bedste i denne uge for at få en god afslutning, men så trænger jeg også til en pause bagefter, fortæller Nicole Broch Larsen til Golf.dk

Hun ankom til Dubai tirsdag efter en lang flyvetur fra Florida, og nu kæmper hun med et jetlag samt en ekstra udfordring til turneringen. Hendes faste caddie har af personlige årsager meldt fra til turneringen, så Broch Larsen arbejder både med en plan B og C for at finde en løsning på caddie-problematikken. 

Når hun sætter gang i første runde i Dubai vil det være i selskab med Shanshan Feng og  Melissa Reid, der ligger på første og tredjepladsen på Order of Merit. 

Der er fem danskere til start i Dubai, og det er er også en rangliste på spil for Nanna Koerstz Madsen og Emily Pedersen. På Rookie of the Year er Emily Pedersen €32.434 foran Nanna Koertz Madsen. 

21-årige Madsen har hentet seks resultater i top 10. Det kræver en placering i top 3 i Dubai, hvis hun skal passere Emily Pedersen medmindre naturligvis Emily Pedersen også er deroppe.

- Det har været et meget spændende første år på touren. Jeg nyder det virkelig. I forhold til mine resultater er jeg tilfreds, men jeg forventer mindst én sejr næste år. Jeg tænker ikke så meget på rookie ranglisten. Jeg ser det som en anden turnering og ligesom altid går jeg efter trofæet. Jeg har tillid til, at jeg kan få et top 3 resultat, men mit fokus vil ikke være på det. Jeg vil spille mit eget spil og se, hvor det fører mig hen, siger Nanna Koerstz Madsen til ladieseuropeantour.com

Onsdag skal de følges med svenske Maria Mcbride som sidste spiller i trebolden.

De sidste danskere til start er Malene Jørgensen og Daisy Nielsen.

Malene Jørgensen kan med et stærkt resultat gøre sæsonen til karrieren bedste sæson på Ladies European Tour, hvor hun ligger på 18. pladsen på Order of Merit.

Daisy Nielsen er også til start, men medmindre det bliver et resultat helt i toppen, må hun også tage turen videre til Marokko, hvor der er Q-School i næste uge.