Putt på dansk

Ribputteren fæstnes under armhulen

Printer venlig versionSend til en ven

Dansk opfinder har udviklet en ny og anderledes putter

Det er sjældent, man ser et dansk produkt på markedet for golfudstyr. Men nu har Karsten Maas meldt sig på banen.

Til daglig er Maas PGA pro og trick shot artist, men han har brugt vinteren på at udvikle en ny putter. Med det lange skaft placeret i den ene armhule, er putteren fuldstændig fikseret, hvilket skulle give et mere roligt slag.

Pris: 349 euro
Læs mere: theribputter.com


11 kommentarer til "Putt på dansk"

putter

med mindre der er tale om handicap golf ,så syntes jeg ikke at diverse køller skal fikseres på kroppen, som alt andet sport , som dart, bowling,skydning, bueskydning , osv, holdes det i hænderne ,er formålet er så at være så rolig som muligt under udøvelsen af ens sport

Enig tom

Håber de lange puttere bliver forbudt, det har ikke noget med et golf slag at gøre.

putter

Har han virkelig brugt hele vinteren til at brygge dette cykelstativ?!
Han kunne jo bare have rodet lidt i skrotbunken hos en cykelsmed, hvor han kunne finde noget lignende.
Den bliver heldigvis ikke godkendt.

er den ikke allerede godkendt?

Er den ikke allerede blevet godkendt??

putter

syntes at man må værdsætte en der går ud ud og prøver at skabe et produkt som der er nogle der måske vil bruge. og at det med at lange puttere burde forbydes, er da noget værre pjat. hvis de var så nemme at bruge, hvorfor er der så ikke flere turneringer der bliver vundet med lange puttere. Hvor mange alm. klubgolfere ser du bruge dem. 1 ud af 300 på en god dag. er det et ikke spinkelt grundlag at forbyde dem på. jeg hilser alt hvad der gør sporten nemmere velkommen. jeg vil ikke være den der bremser udviklingen.

Putter

Jeg har været så heldigt at prøve nævnte putter, den skal have min store ros, den som benytter denne type putter får et MEGET roliger putterhovede. Man får fornemmelsen at det er umuligt at slå sig ud at linien der er linet op, jeg er ikke i tvivl om at den bliver populær blandt alle Hcp. Jeg selv spiller i Hcp. 4,6 så prøv den før udtagelser. Vh.

putter

Folk har så ondt i røven over nytænkning, men har ingen problemmer med at købe en driver som kan fuldstændig justeres ind så selv en blind mand kan ramme fairway, men en lang putter, nej den skal rakkes ned, er sikker på den kræver lige så meget af spilleren som før, og ja giver den så lidt hjælp, så tager jeg gerne det med, så thumps up Karsten, dejligt med nyudvikling.

Aja

Det med lang putter har intet med ondt i røven, fordele eller andet af gøre, om 1/100 eller 90/100 bruger en har intet med sagen at gøre, det har aldrig været ment at man skulle fæstne en kølle til kroppen, og sådan SKULLE det ha' forblevet! At der er udvikling i sporten omkring køller, jern, bolde osv. har intet med lang putter at gøre, den har ikke noget med udvikling at gøre og slet ikke et golfslag!.

Og Benny har haft en af disse puttere i hånden, har ikke villet prøve den, men er det nok til at jeg må udtale mig?

DET ER JO SNYD

Forbyd alle lange puttere.

lang putter

Den putter har jeg lavet for mere end 6 år siden, så der er vist intet nyt over den. Men godt at der er nogle der prøver at finde på noget nyt, den er god på de kort put men dårlig på de lange.

2 køllelængder

Den er god at bruge ved 2 køllelængder ved diverse drops :-)