Potent afslutning down under

Nicole Broch Larsen fik rystet de tidligere ugers usikkerhed af sig og imponerede i Australien

Printer venlig versionSend til en ven

Power Rankings: Dansk damegolfs største stjerne funklede i tre ud af fire runder i Australien – hvilket rakte til en flot podieplacering

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.
 
1. Nicole Broch Larsen
Sidste uge: 2
Seneste resultat: Nr. 3 i RACV Ladies Masters (Ladies European Tour)
Nicole Broch Larsen fik en noget nær perfekt afslutning på sin ugelange udflugt til Australien og New Zealand ved at sætte sig på 3. pladsen i RACV Ladies Masters. Hillerød-spilleren gik tre fantastiske runder i 67, 69 og 68 slag, og havde det ikke været for en middelmådig 3. runde i 78 slag, kunne hun sagtens have udfordret den komfortable vinder Jiyai Shin.
 
2. Puk Lyng Thomsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 5 i Copa Sotogrande (amatør)
Puk Lyng Thomsen var et af Danmarks bedste bud på en topplacering i den store internationale amatørturnering Copa Sotogrande, og hun skuffede ikke. Efter en alt andet end optimal åbnings-81’er skruede Thomsen op for blusset og gik tre stabile runder i 75, 76 og 74 slag på den svære bane. Det rakte til en flot 5. plads individuelt.
 
3. John Axelsen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 6 i Copa Sotogrande (amatør)
Man kan roligt sige, at John Axelsen fik bugt med Sotogrande-banen til sidst. Sorø-spilleren lå ellers et stykke tilbage, men med en 69’er i finalerunden – tre slag bedre end feltets næstbedste runde – spillede han sig helt frem på en samlet 6. plads til sidst. Godt kæmpet.
 
4. Oliver Suhr
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 6 i Lumine Lakes Open (Nordea Tour)
Oliver Suhr blev klart bedste dansker på Lumine-banen i Spanien, da han rundede Lumine Lakes Open af med en eminent 65’er efter syv birdies og en enkelt bogey. Rungsted-spilleren kom godt igen efter en katastrofal forni i 40 slag på andendagen og sikrede sig dermed vigtige ranglistepoint i kampen om en plads på næste års Challenge Tour.
 
5. Malene Jørgensen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 35 i RACV Ladies Masters (Ladies European Tour)
Det så rigtig godt ud for Malene Jørgensen, der fik en lovende start på RACV Ladies Masters med runder i 70 og 72 slag. Desværre varede det ikke ved i weekenden, hvor hun gik to sjældne høje runder i træk med en 80’er lørdag og en 76’er søndag. Slutfacit blev en hæderlig 35. plads.
 
Boblere
Peter Staalbo (nr. 2  i Mobile Sports Authority Intercollegiate (college))