Phil Mickelson tilfreds med comebackrunde

Det var måske ikke helt godt, men udsigten er lovende for erfarne Phil Mickelson. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Anirban Lahiri deler sammen med tre andre spillere førstepladsen ved CareerBuilder Challenge, hvor Phil Mickelson generelt set var tilfreds med sin åbningsrunde i -4

Et nyt år er i gang på PGA Touren, og det er på flere måder en ny start for Phil Mickelson. Han spiller ved CareerBuilder Challenge sin første turnering siden oktober, og det er samtidig den første turnering, siden han stoppede samarbejde med træner Butch Harmon, der har været hans træner siden 2007.

Nu er den tjans blevet overdraget til australske Andrew Getson. Ved CareerBuilder Challenge leverede Phil Mickelson en første runde i 68 slag (-4).

- Jeg havde det godt med mit spil. Jeg følte ikke, at jeg skulle kæmpe hårdt for det. Jeg var i stand til bare at lade det køre. Jeg slog ikke min slag helt tæt på, men jeg ramte rimelig ok, sagde Phil Mickelson efter runden, som placerer ham på en delt 32. plads.

Runden klarede han med en eagle, der blev holet fra 88 meter, fire birdies og to bogeys.

Turneringen spilles på de tre baner PGA West Stadium Course, PGA Tournament Course og La Quinta, hvor Mickelson startede ud.

Fire spillere deler førstepladsen i -8. Det er Jerry Kelly, Jason Dufner, Jeff Overton og Anirban Lahiri.