Olesen glæder sig til forsvar i Perth

Thorbjørn Olesen før sit titelforsvar i Perth. (Foto: Getty Images).

Printer venlig versionSend til en ven

Titlen bliver forsvaret af Thorbjørn Olesen, men han ikke den eneste dansker med gode minder fra ISPS Handa Perth International 

Thorbjørn Olesen har ventet længe på at få lov til at forsvare en titel på europatouren. Året efter sin første sejr på Sicilien, var turneringen ikke længere på kalenderen, og året efter sejren i Perth blev turneringen ikke afholdt. Nu, 16 måneder efter at have løftet trofæet på Lake Karrinyup Country Club, kan Olesen endelig stille til start som forsvarende mester i ISPS Handa Perth International.

- Det er stort. Jeg har aldrig prøvet det før, så jeg ved ikke rigtigt, hvordan det kommer til at føles torsdag. Men jeg har set frem til denne turnering og set frem til at forsvare. Forhåbentlig bliver det en god uge, sagde han ifølge europatouren.

Olesen nåede til 17 under par samlet i 2014, hvilket gav ham en sejr på tre slag ned til franske Victor Dubuisson på andenpladsen, men han er ikke den eneste dansker, der har et godt øje til Lake Karrinyup. Lucas Bjerregaard sluttede på en delt fjerdeplads efter Olesen, og den 24-årige frederikshavner så også frem til gensynet, da Golf.dk snakkede med ham søndag i Malaysia.

- Det er en bane, jeg godt kan lide, så det glæder jeg mig til. Man skal tænke sig lidt om. Mange træer, man skal holde den i spil fra tee. Jeg kan rigtig godt lide den og havde en god uge sidste gang, jeg var der. Så jeg glæder mig til at komme derned igen, sagde han.

Det blev til en delt 21. plads for Joachim B. Hansen dengang i 2014, og han har også taget turen til Vestaustralien i år, hvor også Morten Ørum Madsen og Lasse Jensen er i feltet.

Olesen er blevet sat i en højt profileret bold med Greg Chalmers og feltets bedste spiller ifølge verdensranglisten Louis Oosthuizen. De tre går på banen midnat dansk tid.