Østerby finaleklar i Bangladesh

Victor Østerby klarede cuttet i første forsøg på asientouren.

Printer venlig versionSend til en ven

Victor Østerby klarede cuttet i sin første turnering på asientouren med to runder i par

Finalerunderne i Bashundhara Bangladesh Open bliver med dansk deltagelse. Det står klart efter Victor Østerby for anden dag i træk skød par 71 på Kurmitole Golf Club i hovedstaden Dhaka.

Cuttet faldt i +1, og Østerbys score i par rækker til en delt 53. plads efter 36 huller. Dermed er spilleren fra Smørum garanteret at få del i præmiepuljen på 300.000 dollars i sin første turnering som medlem af asientouren.

Det er en flot præstation, da nye og anderledes forhold ofte kræver tilvendingstid, før resultaterne begynder at vise sig, men Østerby var faktisk på vej mod at spille sig ind i topstriden, da han åbnede anden runde med fire birdies på de første fem huller. Desværre blev det ikke til flere birdies, og resten af runden brugte danskeren på at aflevere slag tilbage til banen.

Før de to afgørende runder har Østerby seks slag op til top-10 og 11 slag til førstepladsen. Den bliver besat af Thitiphun Chuayprakong fra Thailand efter runder i 65 og 66.

Med fremme er også Sutijet Kooratanapisan, Pavit Tangkamolprasert og selvfølgelig Chikkarangappa S., som har det tilfælles med den førende, at deres navne er umulige at udtale korrekt i første førsøg.