Nyt DM så dagens lys

Stefan Mørkholt kan nu kalde sig officiel danmarksmester

Printer venlig versionSend til en ven

Dansk Golf Union afviklede i weekenden det første officielle DM i handigolf

Roskilde Golf Klub lagde i weekenden græs til et historisk DGU-mesterskab. For første gang nogensinde mødtes landets handicappede golfspillere for at spille om et officielt Danmarksmesterskab i DGU-regi.

Der var 31 tilmeldte golfspillere, der repræsenterede 21 forskellige klubber.

DGU og Dansk Handicap Idræts-Forbund benyttede lejligheden til at udnævne Roskilde Golf Klub til den fjerde HandiGolf-ressourceklub.

Roskilde Golf Klub har i mange år arbejdet for at få personer med følger fra bl.a. blodpropper til at opleve eller genopleve glæden ved at spille golf.

Vinderne af de fire rækker blev:

Damer (stableford 36 huller) :
Guld: Mette Wegge Lynggaard, Skjoldenæsholm GK

Herrer (slagspil 36 huller):
Guld: Stefan Mørkholt, Gyttegaard GK
Sølv: Mads Hjelm Nielsen, Aalborg GK
Bronze: Mads Lykke Nielsen, Fredrikshavn GK

Herre (Stableford 27 huller):
Guld: Hans Møllegaard, Roskilde GK
Sølv: Vagn Holm Dejbjerg GK
Bronze: Lars Balle, Horsens GK

Special Olympics (slagspil 27 huller for udviklingshandicappede).
Guld: Tom petersen, Helsingør GC
Sølv: Jacob Milner Jensen, Rønnede GK
Bronze: Nikolaj Tjellesen, Helsingør GC

4 kommentarer til "Nyt DM så dagens lys"

handigolf

Jeg synes det er fedt, det bør alle klubber i DK gøre noget mere i. Det kunne jo ramme en selv, og så det at kunne spille golf alligevel må da bare være toppen.
Rigtig godt gået og stort TILLYKKE til alle som var med.

omtale

Skønt at der bliver plads til denne slags nyheder og artikler. De om nogen fortjener opmærksomhed. Golf er svært for mange, men tænk at spille spillet med et handicap ud over det golfsporten tildeler en. RESPEKT og good luck til EM alle sammen :-)

Økonomi

Det var et fantastisk første DM, hvor der blev spillet rigtig god golf trods mere end et golfhandicap. Flere af spillerne skal nu deltage i EM for hold i Malaga på Parador golf. Dette har kun været muligt at deltage i dette EM efter velvillig egenbetaling af spillerne. For mig er det ubegribeligt, at det ikke kan lykkes at finde bare én eller flere sponsorer til at dække udgifterne i forbindelse med dette EM. Og flere internationale mesterskaber venter fremover, hvis altså der kommer et par sponsorer på banen. Det må da være et fantastisk projekt at støtte. Eller som det sker med handigolfen i Sverige, hvor Henrik Stenson har oprettet en fond til støtte for netop handigolf. Måske vi kunne få én af vores dygtige europatour spillere til at støtte op på samme måde??????