Nye wedges fra Titleist

Den nye wedge fra Titleist er allerede populær på touren
Den nye wedge fra Titleist er allerede populær på touren
Printer venlig versionSend til en ven

Titleist er på gaden med en ny serie af de populære Vokey Wedges, som spillerne på den amerikanske PGA Tour allerede har taget til sig i stor stil

Titleists wedge-mester Bob Vokey har igen været på værkstedet, og det er der kommet en hel ny serie ud af. Og der er store forventninger til de nye SM6-wedges, som ifølge producenten sætter nye standarder for længdekontrol, slag-variation og spinkontrol.

En af nyskabelserne i den nye serie er et såkaldt progressivt tyngdepunkt, som følger loftet på de enkelte wedges og dermed skulle give endnu bedre distancekontrol og feel. (Se billede 2 i galleriet herover)

De nye wedges er allerede i brug på de store tours, og PGA Tour-spillerne var ikke sene til at tage de nye SM6 wedges i brug, da de for første gang var til rådighed for tourspillerne under Shriners Hospitals for Children Open i oktober. Med i alt 74 SM6-wedges i spillernes bags blev det med det samme den mest benyttede wedge. Jordan Spieth havde desuden fire SM6-wedges med da han vandt Hyundai Tournament of Champions med hele otte slag ned til nummer to.

De nye Vokey SM6 Wedges fås fra 46 til 62 graders loft og byder på et utal af muligheder for at kombinere loft, bounce og grind (slibning), så det passer til den enkelte spillers sving. SM6 kommer i tre farver, Tour Chrome, Steel Grey og Jet Black.

Vokey SM6 Wedges vil være at finde i danske golfbutikker fra 11. marts. Standardprisen er 1295 kroner.

Se også præsentationsvideoen fra Titleist:


1 kommentar "Nye wedges fra Titleist"

Slet venligst..........

Hejsa - slet venligst indlæg.