Nye huller i Jylland

Proark Golf Ry ligger i den østlige ende af den helt nye bydel Kildebjerg

Printer venlig versionSend til en ven

17. maj åbner de første ni huller på en ny 18-hullers golfbane i Midtjylland

Kristi Himmelfartsdag kan de danske golspillere slå sig løs på endnu en stribe nye golfhuller, når Ry åbner for spil på ni af de 18 huller.

- I første omgang åbner vi hullerne 10-18. Det er mellem 12 til 18 måneder siden de blev tilsået, men desværre betød den regnfulde sommer i fjor, at vi ikke samtidig kunne så græs på alle fairways på hullerne 1-9. Tre er først tilsået her i foråret. Men teesteder og greens ser fine ud, så derfor åbner vi i august for alle de resterende huller, siger projektchef Lone Munch fra Proark golf PLUS.

For et år siden åbnede Ry ni-hullers Pay & Play banen, og det var forventet, at samtlige 18 huller og klubhuset kunne være taget i brug i maj.

Ry er designet af den danske golfbanearkitekt Line Mortensen, der har haft Europa Tour spilleren Søren Kjeldsen som co-designer. Det er Søren Kjeldsens debut ved tegnebordet.

Mens Pay & Play banen er anlagt i et kuperet område med let skov er det mere åbne vidder med søer og vind, der bliver udfordringen for spillerne på 18-hulsbanen. Der er vand i spil på syv af hullerne.

I umiddelbar forlængelse af august-åbningen af hullerne 1-9 forventer Lone Munch, at medlemmerne kan tage et splinternyt klubhus på godt 400 kvadratmeter i brug. Der bliver plads til op til 125 mennesker ad gangen.

Banen ved Ry er en del af den hastigt voksende Proark Golf-koncern, der efterhånden dækker 12 baner og mere end 200 huller i Danmark.


3 kommentarer til "Nye huller i Jylland"

Det var ikke mange huller. 12 huller

Må være en af de små golfkoncerner med kun 12 huller på 12 baner

??

Det var da en blæst kommentar JP.

Golf