Ny redaktør på Dansk Golf og Golf.dk

Claus Rødgaard Thomsen skal fremover stå i spidsen for Dansk Golf og Golf.dk

Printer venlig versionSend til en ven

Dansk Golf Union har ansat en ny redaktør til medierne Dansk Golf og Golf.dk. 

Ny redaktør for Dansk Golf og Golf.dk bliver den 41-årige Claus Rødgaard Thomsen, der kommer fra en stilling som redaktør i Sjællandske Medier, hvor han har ansvaret for en lokalredaktion i Sorø på fire journalister.  
 
Claus har spillet golf i næsten 30 år, siden han som barn gik i skole tæt på golfbanen i Sotogrande, hvor hans forældre var udstationeret. Det var dog i sommerferierne på Fanø, han lærte spillet, og de sidste ti år har han været medlem af Sorø Golfklub.
 
Som journalist har Claus skrevet om golf til både Golf Magasinet, Dansk Golf og selvfølgelig til Sjællandske Medier. 
 
Direktør i Dansk Golf Union, Morten Backhausen, er glad for at få en kandidat, som har mange års erfaring som redaktør og ikke mindst erfaring med den redaktionelle proces i at udvikle et medie.
 
 - Vi har fundet en person, som kan sikre, at vores medier i fremtiden i endnu højere grad skabes for og med golfspillerne. Claus’ opgave bliver at fortsætte det ambitiøse arbejde med at skabe det stærkeste og mest involverende golffællesskab, hvor passionen for sporten gennemsyrer alle tiltag, siger Dansk Golf Unions direktør, Morten Backhausen. 
 
Claus Thomsen har været ansat på Sjællandske Medier i de sidste ni år, men har også en fortid som journalist i Kommunernes Landsforening og hos Socialdemokraterne på Christiansborg. 
 
- Jeg kan ikke vente med at komme i gang. Stillingen er fagligt utroligt spændende og samtidig kommer jeg til at arbejde hver dag med den sport, som jeg har brændt for det meste af mit liv, udtaler Claus Rødgaard Thomsen, der tiltræder senest 25. april 2016.
 
Indtil den nye redaktør er på plads, vil Henrik Søe fungere som redaktør for Dansk Golf og Golf.dk.