Mr. Swing King kommer til Himmerland

Gnags er første navn på plakaten til Made in Denmark Festival (Foto: Per Lange)

Printer venlig versionSend til en ven

“Er I der Himmerland?” Gnags fejrer 50 års jubilæum med en koncert under Made in Denmark.

Gnags vender tilbage til scenen igen i 2016. Året markerer samtidig det legendariske rockbands 50 års jubilæum, og de er samtidigt første band på plakaten til Made in Denmark Festival.

- Det er lidt af en drømmebooking for os i år 1 for Made in Denmark Festival. Tænk sig at præsentere det måske mest ikoniske danske band nogensinde med 50 års musik i bagagen. Den typiske golfer har jo også forskellig alder, så vi er sikre på, at vi rammer vort publikum med Gnags, der kan trække på et hitkatalog over de sidste 50 år, siger Promoter Flemming Astrup.

Gnags går på scenen torsdag aften den 25. august. Har du købt 1-dags torsdag eller partout billet, så har du gratis adgang til  Made in Denmark Village. Har du ikke købt endnu, kan billetter købes via dette link:http://madeindenmarkgolf.dk/billetter

Som endnu en nyhed i 2016 etableres der også et campingområde i umiddelbar tilknytning til golfbanen. Mere info om campingpriser offentliggøres medio marts, og salg af telt- og campingpladser starter fredag 1. april 2016.


6 kommentarer til "Mr. Swing King kommer til Himmerland"

jov da, fede kommentarer til nr Swing King

Endelig er der nogen som tør binde an med noget folkeligt i kombination med det gode gamle spil - konservativ golf bliver for en gangs skyld poppet op med danske folkekære kunstnere som har lagt Danmark ned siden midt i tresserne. Bravo for arrangørerne og GNAGS ....... Vi kan snart ikke vente tiden af.

Hver sin smag...

Larm og Gnags - jeg takker nej - der er rigeligt med sport grene hvor man kan kæve øl og råbe, håndbold, fodbold, for at tage et par stk

Hvorfor er det konservativt at ønske bare eet sted med lidt ro? Og skulle et par gamle hashramte musikere gøre noget godt?

Tjaeh, hver sin smag.

Men det kunne egentlig være interessant for DGU at lave en undersøgelse blandt os spillere, hvad vil vi egentlig med vores spil, skal det være stille, larm, hvad?

Fint initiativ, er absolut

Fint initiativ, er absolut ikke fan af bandet, men det er der rigtigt mange der er og fantastisk for dem.

Jeg forslår at de, som nedstammer fra Maude, fra Matador, i lige linje, kan gå ovenpå mens der ryges cigar og drikkes cognac i stuen, af dem som godt tør nyde livet, det der nu er tilbage af det.

Hvis man er i tvivl, så står de ikke på hul 1 og fyrer den af med hård tråd, det forgår efter spil stop.

Nyde livet...

...kan man så gøre på mange måder.

Må lige korrigere dig: Maude og Matador er fiktion, ikke en virkelig verden. Nu du tilsyneladende ikke var klar over det. Du er velkommen.

Troede egentlig Gnags ville stå og fyre den af på midten af banen hele ugen, men tak for korrektionen. Sådan kan man forestille sig de særeste ting.

hmm

Gnags til himmerland golf,,,,tak for oplysningen,,,så bliver jeg hellere hjemme,,,men go fornøjelse til dem som kan holde ud og høre på dem

Hold da op ....

Det var dog utroligt.
Tænk at nogle formaster sig til at komme med et tilbud om gratis musikalsk underholdning en torsdag aften i Made in Denmark Village i Himmerland.
Mage til frækhed!
OK jeg kan jo bare blive væk – men alligevel, frækt er det dælme.