Morten Ørum topper Challenge Touren

Morten Ørum Madsen var uimodståelig på første runde af Kenya Open

Printer venlig versionSend til en ven

Der var duft af albatros over glimrende åbningsrunde fra Morten Ørum i The Barclays Kenya Open

Han sluttede på andenpladsen i sin første turnering. Nu ligger han på førstepladsen i sin anden turnering.

Der er ingen tvivl om, at Morten Ørum på Challenge Touren har fundet den helt rigtige hylde for sin blot anden sæson som professionel.

Torsdag åbnede han i særklasse med en runde i 64 slag (-7) i The Barclays Kenya Open. Han satte et udråbstegn på sin gode form med tre birdies på sine tre sidste huller. Runden bød ellers på yderligere tre birdies, en eagle og blot en enkelt bogey.

- Jeg holede næsten mit andetslag på tiende (493 meter langt par 5 hul red.), så det var en god start på bagni, og jeg skubbede bare på derfra. Seks birdies og en eagle på kortet er altid rart, og jeg var glad for, at jeg kun satte ét slag til. Jeg håber, jeg kan sætte endnu en lav score sammen i morgen og være i spil i weekenden, sagde Morten Ørum efter sin runde, hvor han også havde overskud til at rose værtslandet.

- Kenya er fantastisk. Jeg har været her nogle gange før, og det er altid et sted, jeg ser frem til at komme. Vejret er godt på denne tid af året, og menneskene er rare. Alle steder du går, bliver du altid budt velkommen med et smil. Det er dejligt, at vi i starten af sæsonen kommer til at nogle forskellige steder. Colombia og Kenya er ikke nødvendigvis steder, som du besøger på egen hånd, så det er fantastisk at besøge dem, sagde Morten Ørum.

Syv danskere var til start i Kenya Open. Mens Morten Ørum altså har indtaget førstepladsen er Lasse Jensen godt med på en 18. plads i -2.

Længere tilbage følger Joachim B. Hansen på 38. pladsen i par, Jeppe Huldahl, Daniel Løkke og Lucas Bjerregaard på 57. pladsen i +1 og Andreas Hartø på 94. pladsen i +3.