Morten Ørum holder spidsen i Kenya

Morten Ørum Madsen er stadig i front i Kenya (Foto: Eccotour.org)

Printer venlig versionSend til en ven

Efter en hård dag på kontoret i Kenya lykkedes det for Morten Ørum Madsen at holde fast i førstepladsen i Barclays Kenya Open

Challengetour-rookien Morten Ørum Madsen fik ikke gummiarm, da han fredag skulle ud og forsvare sin føring i Kenya Open. Men dagens anden runde var en kamp for Silkeborg-spilleren, som trods en runde i +1 går ind til weekenden med et et enkelt slags forspring.  

- Det var hårdt i dag. Vinden var stærkere end i går, og jeg spillede ikke særlig godt. Jeg slog en bold out of bounds på 18., og det var en dum fejl. Og så fik jeg en bogey på mit sidste hul, 9. hul, som gav mig en lidt dårlig smag i munden. Jeg havde et dårligt leje efter teeslaget og kunne kun slå den 20 meter frem, sagde Morten Ørum Madsen efter runden.

- Men jeg holdt fast, så jeg er ikke alt for utilfreds med en over par. Greens er tricky og det er svært med køllevalg, fordi banen ligger så højt. Der var mange faktorer, der gjorde svært i dag, så jeg er ikke overrasket over, at der var så få lave scores i dag, og jeg er glad for at være i en god position inden weekenden, sagde danskeren, som i årets første turnering i Colombia hentede en delt andenplads og indtager fjerdepladsen på challengetourens pengeliste.

Lasse Jensen er også stadig i spil til en topplacering efter en anden runde i 71 (par) og en samlet score i -2. Også Andreas Hartø (par), Lucas Bjerregaard, Jeppe Huldahl og Joachim B. Hansen (alle +2) klarede cuttet, mens Daniel Løkke som eneste dansker måtte nøjes med to runder på Muthaiga GC.