Mørket afbrød igen Emily Pedersen

Emily Pedersen faldt en smule tilbage efter tredjedagen i Kina, Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Emily Pedersen er på 35. pladsen ved World Ladies Championship, hvor Nicole Broch Larsen fik en finaleplads på det danske holds vegne

Søndag slutter World Ladies Championship på Mission Hills Resort Dongguans. Det forventer alle. Det bliver så den eneste runde, der bliver sluttet på den planlagte dag.

Lørdag var der hængepartier fra anden runde, og status efter lørdagens spil er, at 53 af de 62 spillere i finalefeltet mangler at gøre tredje runde færdig.

Blandt dem er Emily Pedersen, der nåede at spille 15 huller på sin tredje runde. Dem klarede hun i +1 med to bogeys og en birdie. Samlet placeret det hende på 35. pladsen i +3.

Planen for Emily Pedersens finaledag er at tredje runde sættes i gang 7.30 (0.30 dansk tid) og fjerde runde startes 9.47 (2.47 dansk tid)

Nicole Broch Larsen endte med at misse cuttet med to slag, men hun var alligevel på banen lørdag, da hun danner par med Emily Pedersen i nationskonkurrencen. Her nåede hun at spille ni huller i +2, og Danmark er placeret på sjettepladsen.

I nationskonkurrencen er Sydkorea suverænt i spidsen, mens det i den individuelle del af turnering er kinesiske Liu Yu, der er i front med masser af koreanere som de nærmeste forfølger med to på en delt andenplads, to på en delt fjerdeplads. I alt er der 11 koreanere på de første 14 pladser.