Modne superstjerner hitter igen

Sergio Garcia og Adam Scott skal skal spille sammen for anden dag i træk, men søndag får de dagens sidste teetid (Foto: Getty Images).

Printer venlig versionSend til en ven

Vennerne Adam Scott og Sergio Garcia er klar til en duel sejren i The Honda Classic 

Ikke så hurtigt!

Medier og tilskuere i flok har travlt med at krone Spieth, Day, Mcilroy og Fowler til golfens nye konger, men de unge, fremadstormende kanoners vej til tronen skal ikke blive uden kamp. Det slår Sergio Garcia og Adam Scott fast i The Honda Classic.

For en generation siden var det dem, der bragede ind på den store scene med friske ansigter, enormt potentiale år årtier til at indfri det. Garcia blev 36 år i januar, Scott er nogle få måneder yngre, og de to gode venner konkurrerer ikke længere om, hvem der kan gro håret længst. Sammenlagt på europatouren og PGA Touren har de henholdsvis vundet 19 og 20 gange – imponerende karrierer, men De fleste havde forventet endnu mere.

Scott har vundet på Augusta, Garcia søger stadig efter sin første major, og lige i det, vi er parate til at give stafetten videre til folk i tyverne, lige i det, prognoserne for majorsejre begynder at se dystre ud, og lige når Masters er om hjørnet dukker de op til overfladen.

På PGA National går de to jævnaldrende kammerater ind til finalerunden på en delt førsteplads i -9. Garcia producerede en runde i 67 slag, tre under par, Scott var et slag bedre. Førerbolden med Jimmy Walker og Rickie Fowler skuffede fælt, så der er lagt op til en direkte duel mellem Garcia og Scott, som har fire slag ned til Blaine Barber på tredjepladsen.

De skal dog ikke tage det alt for roligt, for Fowler og Justin Thomas kan stadig skimte sejren fra fjerdepladsen i -4.

Scott, som blev nummer to i sidste uge, var godt på vej til at sprinte fra feltet lørdag. Han havde syv birdies på scorekortet, da han nåede hul 15. Der klappede bjørnefælden. Først slog australieren i vandet kort og fra dropzonen slog han over green og i vandet. På dagens eneste dårlige hul løb scoren op i syv slag.

- Jeg har oplevet den slags ting masser af gange i dette spil. Og jeg slog egentlig ikke særligt mange dårlige slag på vej mod den at lave syv, sagde han til PGA Touren.

Hverken Garcia eller Scott har vundet på en af de store tours siden 2014, og det skal blive særdeles interessant at se deres kamp om titlen søndag. Mindst ligeså spændende bliver det, om den gode form kan række til starten af april og Masters, for hvem vil ikke gerne se dem blande sig med de unge knægte i kampen om årets første major?

- Jeg tror, vi begge inderligt ønsker at vinde, hvis det kommer ned til det. Og det gør det forhåbentlig, sagde Garcia til PGA Touren. Han talte om søndag i Honda Classic, men han kunne ligeså vel have talt om Augusta National.