Mickelson tror på en gentagelse af sidste år

Phil Mickelson i aktion under fredagens runde (Foto: Getty Images)

Printer venlig versionSend til en ven

Brandt Snedeker kunne godt ligne et bud på en vinder. Formen er der med to andenpladser de sidste par uger, men Phil Mickelson har tænkt sig at sætte en slutspurt ind og spille med om titlen

Brandt Snedeker spillede sig fredag op på en delt førsteplads (-8), side om side med Ted Potter Jr., ved AT&T Pebble Beach National Pro-Am.

Snedeker, der som bekendt vandt FedExCup’en 2012, er den højst rangerede spiller på verdensranglisten (nr. 6) i denne uges turnering. Den 32-årige amerikaner har fået en forrygende start på sæsonen og står allerede noteret for tre top-10 placeringer, heraf to andenpladser i henholdsvis Farmers Insurance Open samt i sidste uges Waste Management Phoenix Open.

Ved Farmers Insurance Open på Torrey Pines sluttede Snedeker fire slag efter Tiger Woods, og i sidste uge var Snedeker endnu engang fire slag efter vinderen, der denne gang hed Phil Mickelson.

- Jeg render hele tiden ind i spillere, som enten er eller er på vej ind i Hall of Fame, sagde Snedeker før denne uges turnering.

Men Tiger spiller ikke i denne uge, og Mickelson ser umiddelbart ikke ud til at kunne true de førende spillere. Så banen er kridtet op for Snedeker, der fire gange tidligere i karrieren har vundet på PGA Tour.

Der er dog stadig samling på feltet, hvor afstanden mellem spillerne i top-30 kun er fire slag.

Fire spillere deler andenpladsen (-7) heriblandt Fredrik Jacobson og Hunter Mahan.

Nå, ja og så er der lige Phil Mickelson, sidste uges vinder, og denne uges forsvarende mester. Efter de første to runder ligger han på en 39. plads i -2. Selvom der er seks slag op til Snedeker og Potter, så føler Mickelson bestemt ikke, at løbet er kørt.     

- Jeg elsker at spille på Pebble Beach. Jeg har før spillet godt på denne bane, og jeg er kun en enkelt god runde fra at være med. Hvis jeg kan gå ud og skyde en lav runde i morgen, så er jeg helt sikkert med til at spille om titlen på søndag, lød det optimistisk fra Mickelson. 

Da Mickelson sidste år vandt AT&T Pebble Beach National Pro-Am startede han søndagens finalerunde seks slag efter den førende spiller.