McIlroy sendte Anders Hansen ud

Det var Rory McIlroy, der havde størst grund til smil efter dagens arbejde, for han er nu blandt de sidste 16 ved WGC - Accenture World Match Play. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Anders Hansen er ligesom Tiger Woods ude af WGC – Accenture Match Play Championship

Anders Hansen fulgte torsdag Thomas Bjørn ud af WGC – Accenture Match Play Championship, da han i anden runde tabte til Rory McIlroy.

Anders Hansen var på intet tidspunkt foran i matchen, som McIlroy vandt 4&2.

To huller i matchens løb faldt til Anders Hansens fordel, men afgørelsen kom i Rory McIlroys hænder, da han vandt på både 13. og 14. hul, så han var 3 up med fire huller tilbage. På 15. hul holdt Anders Hansen sig i live med rundens kun anden birdie. Men på næste hul måtte han kapitulere og sende Rory McIlroy videre til tredje runde med sejr 4&2.

Hvis Rory McIlroy skulle gå hele vejen til triumfen på søndag vil han overtage førstepladsen på verdensranglisten, men første udfordring for ham på den vej er Miguel Angel Jiménez i tredje runde.

Anden runde blev også endestationen for Tiger Woods. Han blev trods stor opbakning slået af sin landsmand Nick Whatney.

30-årige Whatney var 2 up med tre huller tilbage, men Tiger Woods kom tilbage og havde chancen for at trække afgørelsen til 19. hul, men han kiksede sit afgørende putt på 18. hul og den tredobbelte vinder af turneringen måtte erkende sit nederlag.

Nick Whatney skal fredag møde endnu en tidligere verdensetter, da Lee Westwood stiller op til kamp.

De øvrige matcher i tredje runde bliver:

Peter Hanson mod Brandt Snedker

Marc Wilson mod Dustin Johnson

John Senden mod Sang-Moon Bae

Martin Kaymer mod Matt Kuchar

Steve Stricker mod Hunter Mahan

Martin Laird mod Paul Lawrie.