Maratongolf og røde klovnenæser

Køge Golfklubs juniorer skal spille en hel dag til fordel for Danske Hospitalsklovne

Printer venlig versionSend til en ven

Der skal spiles masser af golf til glæde for andre børn og unge, når Køge Golf Klubs ungdomsspilere skal spille en dag fra solopgang til solnedgang

Køge Golf Klub har en stor og velfungerende ungdomsafdeling med 81 spillere mellem 5 og 18 år.

Nu er der sat en anderledes dag på programmet for de unge spillere, når de 7. maj skal spille maratongolf med start fra solen står op ved 5-tiden, til den går ned igen.

Den lange dag på golfbanen handler om mere end fællesskabet, for det handler om at skabe et økonomisk afkast til Danske Hospitalsklovne.

- Da snakken gik på en ny og anderledes matchform, fandt vi på maratongolf, hvor tanken er at spille fra solopgang til solnedgang. Hensigten er at sætte fokus på golfsporten for juniorer samt støtte et godt formål. Dette gøres ved at skaffe sponsorer, som giver et beløb pr. hul, der bliver spillet i løbet af de ca. 15 aktive timer. Overskuddet fra arrangementet gives videre til Danske Hospitalsklovne, siger Tina Skovbjerg Madsen og Malene Bonavent fra Køge Golf Klubs Ungdomsafdeling i en pressemeddelelse.

Danske Hospitalsklovne er en landsdækkende forening, der har eksisteret siden 2003. Det handler om at sprede glæde med humor, fantasi og nærvær overfor børn, der er indlagt på hospitaler.

- At valget faldt på Hospitalsklovnene var indlysende. Alle disse børn og unge der på den ene eller anden måde er nødt til at opholde sig på et hospital og ikke kan benytte de fritidsaktiviteter raske børn kan,  vil vi gerne være med til at sætte fokus på og bidrage til, lyder det fra Tina Skovbjerg Madsen og Malene Bonavent.