Maratongolf i Sorø for tredje gang

Den 18. juni er der maratongolf i Sorø (Foto: Sorø GK)

Printer venlig versionSend til en ven

Har du mod på en gang maraton-golf med fire runder på en og samme dag, så reserver datoen lørdag 18. juni, hvor Sorø Golf Klub for tredje gang afholder golfmaraton. 

I 2014 blev der for første gang nogensinde gennemført et maraton i golfregi i Sorø. I år afvikles turneringen for tredje gang, når omkring 50 golfspillere meget tidligt lørdag den 18. juni begiver sig afsted på den første af fire runder samme dag.
 
Turneringen er efterhånden blevet en stor succes og i de to foregående år har der kun været rosende ord om arrangementet. Derfor bliver turneringen naturligvis gentaget i 2016. 
 
Kl. 04.00 starter den første runde, og når dagen er overstået, vil deltagerne have tilbagelagt over 42 km på Sorø Golfklubs flotte anlæg og dermed have gennemført Danmarks tredje Golfmaraton.
 
Dagen igennem vil der blive sørget for rigeligt med forplejning, både vådt og tørt. Matchfee er 750,- som dækker fire runder golf og forplejning. Arrangørerne satser på masser af god stemning og forhåbentlig rigtig godt vejr, nøjagtig som de foregående år.

Tilmelding i Golfbox.