Lyng Thomsen kan bringe balance i regnskabet

Puk Lyng Thomsen har haft stor succes med sin italienske makker Bianca Fabrizio, men de to har stadig et stykke arbejde at gøre for at sikre en ubesejret stime.

Printer venlig versionSend til en ven

Patsy Hankins Trophy kan gå ind til de afgørende singler helt lige, hvis Puk Lyng Thomsen og hendes europæiske kollegaer får rundet torsdagens four-balls ordentligt af

Torsdag blev en travl dag for Puk Lyng Thomsen i den første udgave af Patsy Hankins Trophy. Fordelt over tre tætte kampe spillede danskeren 36 huller, men resultatet af frederikshavnerens arbejde giver Europa en god chance mod Asia-Pacific på vej ind til den afgørende dags spil.

Først skulle Lyng Thomsen have afgjort onsdagens four-ball, hvor hun sammen Bianca Fabrizio var 1up efter 14 huller - en føring de holdt til mål.

Bagud 7-3 fik europæerne klemt tre point ud af formiddagens fem foursomes for at reducere Asia-Pacifics forspring. Lyng Thomsen og hendes italienske makker fik genvalg, og igen leverede de en smal sejr på 1up, denne gang mod konstellationen Princess Mary Superal og Han-Hsuan Yu.

Onsdagens forsinkelser på Vidago Palace Golf Course i det nordlige Portugal kom til at betyde, at nogle af torsdagens foursomes heller ikke kunne spilles til ende som planlagt. Da mørket lagde sig over banen, var tre opgør afgjort med Europa sejrende i to af dem, hvilket giver stillingen 10-8 til Asia-Pacific.

Det kan endnu nå at blive helt lige inden de 12 afgørende singler, for med fire huller igen er Lyng Thomsen og Fabrizio 2up mod den new zealandske duo Julianne Alvarez og Wenyung Keh. I det andet hængeparti er det helt lige med to huller igen, så der er en spændende og tæt finaledag i udsigt.