Lucas Bjerregaard tager tre slags føring med til weekenden

Lucas Bjerregaard går efter at veksle andenpladsen i Hong Kong til en førsteplads i Kina. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Selvtilliden er i top for Lucas Bjerregaard, der med endnu en 66’er er alene i spidsen ved BMW Masters tre slag foran Thongchai Jaidee og Sergio Garcia

Formen og selvtilliden er i top for Lucas Bjerregaard. For tre uger siden sluttede han på andenpladsen ved UBS Hong Kong Open efter et tæt parløb med Justin Rose, og nu fortsætter han stilen ved BMW Masters på Lake Malaren Golf Club i Shanghai.

Fredag spillede han sin anden runde i 66 slag, hvilket også var scoren på torsdagens første runde. Med sin total i -12 er der tre slag ned til Thongchai Jaidee og Sergio Garcia.

- Det var rart i Hong Kong at bevise overfor mig selv og alle mulige andre, at jeg stadig kan gøre mig gældende deroppe. Det kan jeg forhåbentlig igen i denne uge og så bare komme en plads højere op end sidste gang, sagde Lucas Bjerregaard til europeantour.com

Fredagens betingelser var lidt vanskeligere end torsdag med mere vind og regn. Men Lucas Bjerregaard leverede varen med en runde, der var delt lidt op i to.

-Jeg spillede godt på min forni, men der skete ikke så meget. Det var lidt sværere end i går med mere vind. Men jeg havde nogle gode putts og reddede nogle gode pars for at holde runden kørende. Men der skete ikke så meget. Så det var rigtig godt at slutte runden godt at på forni med nogle gode birdies, sagde Lucas Bjerregaard, der startede på 10. hul.

På sine første ni huller kom der rundens eneste bogey sammen med to birdies, men på forni gik det altså hurtigt den rigtige vej med fem birdies.

Lucas Bjerregaard var i godt selskab med Peter Uihlein, der også leverede en 66’er med blandt andet syv birdies på stribe. Og det var til fælles glæde.

- Det var rigtig sjovt. Han havde syv birdies i træk, og jeg heppede på ham. Han missede med en centimeter for at nå den ottende birdie på stribe, og jeg håbede virkelig, den ville gå i. Det var sjovt, at han er en god fyr. Vi spillede også tre runder sammen i Tyrkiet, og det var rart, vi begge spillede godt i dag, fortalte Lucas Bjerregaard, der ved Turkish Airlines Open sluttede på 26. pladsen.

Peter Uihlein rykkede med sin 66’er fredag op til en delt syvendeplads.

Helt i toppen har Lucas Bjerregaard med sin total i -12 tre slag ned til Thongchai Jaidee og Sergio Garcia.

Sergio Garcia indtog førstepladsen i store dele af runden, men med bogey og dobbeltbogey på 12. og 13. hul måtte han give førstepladsen videre.

Søren Kjeldsen ligger også rigtig lunt placeret inden weekendens finalerunder. Kjeldsen sluttede med en bogey på 18. hul, men det var rundens eneste bogey og med en runde i 67 slag avancerede Kjeldsen til en delt 12. plads i samlet -5.

Thorbjørn Olesen rykkede med en 71’er også lidt fremad i stilingen, men med en total i +2 er han nede på 61. pladsen.


5 kommentarer til "Lucas Bjerregaard tager tre slags føring med til weekenden"

Wow

Super sejt gået, Lucas Bjerregaard!
Holder fingrene krydset resten af weekenden ;-)

Godt at se Lucas

Lucas

Super Lucas, fortsæt sådan i weekenden

Så er der...

Penge til investorerne ... Måske... :-)

så er der...

Endelig En der kalder en spade for en spade tak LL