Louis mod Day i finalen

Louis Oosthuizen fik tid til en lang frokost efter en hurtig sejr over Rafa Cabrera-Bello, (Foto: Getty Images)

Printer venlig versionSend til en ven

Jason Day slog Rory McIlroy efter en tæt match og skal møde Louis Oosthuizen i finalen ved WGC – Dell Match Play

Louis Oosthuizern fik ikke meget modstand fra Rafa Cabrera Bello i semifinalen ved WGC – Dell Match Play på Austin Country Club. Spanieren lavede ikke en eneste birdie, og Oosthuizen kunne snøre sækken med 4&3.

Der var mere fart på i kampen om den anden finaleplads. Rory McIlroy spillede glimrende golf fra tee til green og var uden bogeys efter de 18 huller, men den forsvarende mester misbrugte en række chancer for birdies. Days lange slag matchede ikke McIlroys, men et sublimt spil på og omkring greens mere end vejede op for det.

Australieren nåede til hul 18 1up, og var heldig at have et slag mod green efter at have sendt sit teeslag ud mellem træerne. Sidste uges vinder missede green og endte med et putt på fire meter for par. Bolden fandt vej til hullet og sendte den nye verdensetter videre til finalen.

- Det var en hård kamp mod Rory. Jeg elskede det.

- Han ramte bolden fremragende. Hvis han havde haft gang i putteren, ville resultatet måske have været et andet, sagde Day til Sky Sports.

Finalen mellem Oosthuizen og Day bliver skudt i gang klokken 21.15. Kampen om tredjepladsen mellem McIlroy og Cabrera-Bello starter et kvarter tidligere.