Leth satser på Latinamerika

Martin Leth Simonsen har fået masser af erfaringer i USA via sin collegekarriere i Texas, og nu går han efter en professionel vej i Latinamerika

Printer venlig versionSend til en ven

Martin Leth Simonsen startede tirsdag på Q-School til PGA TOUR Latinoamérica, som rangerer på niveauet under Web.com Tour

Satser man på en professionel golfkarriere, så er der mange muligheder rundt omkring i verden. 24-årige Martin Leth Simonsen med rødder i nærheden af Aalborg prøver i denne uge en spændende og lettere ubeskrevet vej.

Han er nemlig til start på Q-School til PGA TOUR Latinoamérica, som bliver drevet af PGA Touren, og niveaumæssigt ligger under Web.com Tour.

Efter collegekarrieren på University of Texas El Paso sluttede prøvede han sig af på Q-School til Web.com Tour uden af klare sig igennem. Nu er turen så gået til Estrella del Mar Golf & Beach i Mexico, hvor det handler om Q-School til PGA TOUR Latinoamérica.

Q-School afvikles i fire forskellige lande udover Mexico er det i USA, Colombia og Argentina. Fra hver turnering sikrer de 25 bedste sig et medlemskab til touren, og de fem bedte får fuld kategori. Indtil videre er der skemalagt otte turneringer i 2016 frem til slutningen af maj. De turneringer spilles eksempelvis i Argentina, Den Dominikanske Republik og Panama.

Til start på Estrella del Mar Golf & Beach er 84 spillere, og der er udover Martin Leth Simonsen yderligere et skandinavisk islæt med norske Andreas Halvorsen. 


1 kommentar "Leth satser på Latinamerika"

Kom igen Martin Med Venlig

Kom igen Martin Med Venlig Hilsen Henrik 99-1143