Latinamerika bliver ikke næste stop

Martin Leth Simonsen må fortsætte jagten på en profesionel base

Printer venlig versionSend til en ven
Q-School til PGA TOUR Latinoamérica endte med en 32. plads for Martin Leth Simonsen, der altså ikke får en fast plads på den latinamerikanske tour

Nordjyske Martin Leth Simonsen efter et endt collegekarriere i gang med et finde fodfæste i sin professionelle karriere i USA, men han har nu misset sine to første forsøg. I slutningen af 2015 stillede han op til Q-School til Web.com Tour uden succes, og i denne uge havde han taget turen til Mexico for at deltage i Q-School til PGA TOUR Latinoamérica.

Men turneringen sluttede på Estrella del Mar Golf & Beach endte ikke med en plads på den latinamerikanske tour, da Martin Leth Simonsen sluttede på 32. pladsen med en total i par efter fire runder.

Desværre var det to slag fra top 25, der sikrede sig en plads på touren i første del af sæsonen.

Selv om nu er blevet til to kiks fra 24-årige Martin Leth Simonsen, er der stadig mange muligheder. Der findes mange af de såkaldte minitours. En del af dem er samlet ved Swing Thought Tour, der tidligere hed NGA Hooters Tour. 

Swing Thought Tour har mange sæsoner på bagen og har til 2016-sæsonen overtaget eGolf Professional Tour og fremstår nu endnu nu som en solid udviklingstour i USA på niveauet under Web.com Tour.

Planen for den kommende tid er dog en tur mellem Danmark og USA, og Martin Leth Simonsen forventer blandt andet at spille ECCO Tour Winter Series.

Han har dog også en plan om i sæsonens løb at spille mindst fire turneringer på PGA TOUR Latinoamérica, oplyser Martin Leth Simonsen til Golf.dk


1 kommentar "Latinamerika bliver ikke næste stop"

en nitte

hvad sagde jeg,han er/var bare ikke god nok. han må hjem og spille lidt ecco tur :-)