Krølbøll på toppen i megaturnering

Coastal Carolina med Malene Krølbøll Hansen (nr. 3 fra venstre) og coach Victoria Stefansen (længst t.v.) vandt den store collegeturnering på Kiawah Island

Printer venlig versionSend til en ven

Malene Krølbøll Hansen fik en flot  fjerdeplads i den gigantiske collegeturnering Edwin Watts Kiawah Island Spring Classic og var stærkt medvirkende til at Coastal Carolina sikrede sig sejren i holdkonkurrencen.

Med 41 hold og 216 spillere skulle der spilles en solid gang golf - både individuelt og holdmæssigt - hvis man nærede nogen forhåbninger om at være med fremme i Edwin Watts Kiawah Island Spring Classic. Og det var præcis hvad danske Malene Krølbøll Hansen og Coastal Carolina University gjorde på Kiawah Island Golf Resort.

Den 20-årige dansker sluttede af med en runde i  72 slag (par) og den samlede score i -1 rakte til en fjerdeplads i det kæmpemæssige felt. Mens podiepladsen glippede individuelt kunne Malene Krølbøll til gengæld sammen med holdkammeraterne juble over sejren i holdkonkurrencen, som Coastal Carolina efter en fremragende kollektiv sidstedag vandt med hele otte slag ned til nærmeste forfølger. Finaledagens seks under par var universitetets tredjebedste 18-hulsscore i historien.

Næste opgave for Malene Krølbøll og Coastal Carolina bliver the Bay Area Intercollegiate i Californien 7.-8. marts.

Iben Hvass, der spiller for Georgia Southern, sluttede som nummer 88 i Edwin Watts Kiawah Island Spring Classic.