Korte bukser i lange baner

Ernie Els var en af de første til at benytte sig af europatourens nye syn på korte bukser i dagene op til turneringsstart.
Ernie Els var en af de første til at benytte sig af europatourens nye syn på korte bukser i dagene op til turneringsstart.
Printer venlig versionSend til en ven

Medlemmerne har fået lov til at bære shorts i træningsdagene, og det har givet europatouren et nyt look. Se resultatet her

For et par uger siden blev det accepteret, at europatourens medlemmer kan bære shorts i træning og Pro-Am. Det er en beslutning, nogle såkaldte traditionalister har begrædt, men jorden er noget overraskende ikke gået under, og en golfrunde er stadig 18 huller lang. 

Det viser sig, at der alle disse år har gemt sig ægte ben under bukserne, og de har nu fået lov at se dagens lys. Tag selv et kig i galleriet ovenfor.

Så slemt er det da ikke. Vel? 


4 kommentarer til "Korte bukser i lange baner"

"jorden er noget overraskende

"jorden er noget overraskende ikke gået under" :D

Shorts er så kanon, man føler sig mere sport'ish og lidt mindre som en bedemand fra 1800 tallet der træder sure skidne spor i sjap, i sine udslidte træsko - krumbøjet og misfornøjet over alt og intet, som en gammel trane der aldrig fik fjernet grenen der stak op fra sit natte leje og ind i bugen.

Men ret skal være ret, der findes stadigvæk snooker, med vest og butterfly, for dem som fristes af det, som aldrig er i udvikling.

I golf, har kvinderne korte kjoler, der næsten er på grænsen til det anstændige, selv ved privat komsammen.

Så mon ikke det går at skære et par tommer af buksen på det modsatte køn.

Jeg tror det nok skal gå :)

Mon ikke

Mon ikke også snooker-spillere træner i en løs polo i ny og næ...

Det er ikke kun i træning,

Det er ikke kun i træning, men også i turneringer mellem professionelle og amatører, de såkaldte Pro-Am turneringer, det nu er tilladt at gå mere sportsligt påklædt.

Præcedens er skabt for næste skridt.

Ja

Det står vel ret tydeligt i de syv linjers tekst...