Konkurrence: Vind et golfophold i Himmerland

Vind et ophold og spil Danmarks nye superbane. (Foto: Dansk Golfshow)

Printer venlig versionSend til en ven

Dansk Golfshow varmer op til Danmarks største golfmesse og sætter en række flotte præmier på højkant i en konkurrence, hvor du bl.a. kan vinde et golfophold i Himmerland med spil på Back Tee New Course

Dansk Golfshow er Danmarks største golfmesse. Messen er en del af Skandinaviens største feriemesse, som i 2012 havde mere end 66.000 besøgende over 3 dage.

I år begynder golfsæsonen igen i MCH Messecenter Herning, der fra den 22.-24. februar åbner dørene til Dansk Golfshow for golfinteresserede danskere, der vil hente inspiration til den kommende sæson.

På messen vil der være utallige muligheder for at få styret golflysten, uanset om man er til nyt udstyr, rejser eller har lyst til at få tjekket svinget af en træner eller i en simulator.

Dansk Golfshow byder desuden på en lang række aktiviteter i løbet af de tre dage - som f.eks. auktioner, trickshows, PGA Clinics, Trackman-lektioner og masser af konkurrencer.

Gå til spørgsmålet herunder og vær med i konkurrencen om disse flotte præmier fra Dansk Golfshow:

1. præmie:
Golfophold for 2 personer med 1 overnatning på Himmerland Golf & Spa Resort. Golf ad libitum på Garia Old Course eller Back Tee New Course. Fri adgang til pool

2.- 5. præmie:
4 x 2 greenfee billetter til enten Herning Golf Klub eller Ikast Golf Klub

6. - 10. præmie:
5 x 2 billetter til Ferie for Alle og Dansk Golfshow 22. - 24. februar i MCH Messecenter Herning.

Deltag ved at klikke på start herunder: Konkurrencen slutter 21. februar.