Kommunal opbakning til Møn Open

Borgmester Knud Larsen(th) og Møn Golfklubs formand Lars Kleist(tv) giver hinanden hånd på at turnering og samarbejde bliver en succes.

Printer venlig versionSend til en ven

I bestræbelserne på at skabe en succesfuld international juniorturnering får Møn Golfklub nu økonomisk opbakning fra Vordingborg Kommune, der træder til som hovedsponsor for Møn Open.

Vordingborg Kommune har sagt ja til at være hovedsponsor for den kommende internationale juniorturnering i Møn Golfklub, og det skaber glæde i Møn Golfklub.

- Vi har nu mulighed for virkelig at skabe en attraktiv turnering med bevågenhed ikke kun fra Danmark, men også fra udlandet. Samtidigt håber vi, at vi i samarbejde med kommunen kan skabe et kendskab til alle de faciliteter og seværdigheder der er i Vordingborg Kommune inklusiv vores fremragende golfbane, lyder det fra Lars Kleist, formand i Møn Golfklub.

Møn Open er tællende til amatørernes verdensrangliste, og klubben håber, at turneringen kan tiltrække en række stærke juniorspillere fra ind- og udland, som kan tage konkurrencen op med golfklubbens egen profil Alexander Frances, der vandt Møn Open i 2015.

Vordingborg Kommune har bevilget 15.000 kroner til turneringen, der fremover hedder Vordingborg Kommune Møn Open. Turneringen afvikles 9.-10. april.  

 

1 kommentar "Kommunal opbakning til Møn Open"

Super flot, og et klokke

Super flot, og et klokke klart eksempel på samarbejde af særklasse.
Må andre følge efter!