Ko på førstepladsen

Lydia Ko spiller med om sejren i New Zealand Women's Open. Foto: Getty Images.

Printer venlig versionSend til en ven

Et felt af professionelle står i skyggen af amatøren Lydia Ko i ISPS Handa New Zealand Women's Open på LET

Mianne Bagger spillede anden runde af New Zealand Women's Open i 77 slag, og selvom det var en forbedring på fem slag i forhold til første runde, så var feltets eneste dansker 12 slag fra at spille med i finalerunden.

Baggers gennemsnitsscore på både par tre og fire hullerne lå et halvt slag over par i turneringen, men der hvor hun satte flest slag til, var på Clearwater Golf Clubs fire par fem huller. På de lange huller, som ofte giver gode birdiemuligheder, brugte Bagger i snit 5,75 slag – selvom hun på dagens runde scorede en eagle på par fem hullet 10. Det er der ikke plads til mod nogle af verdens bedste spillere. Mianne Bagger sluttede på 127. pladsen.

I den anden ende af tabellen begejstrede Lydia Ko hjemmepublikummet i Christchurch. Med en runde i 68 slag rykkede den 15-årige amatør fra en delt 4. plads til delt nummer 1. Ko lavede en bogey, tre birdies og en eagle på turneringens anden runde.

- Nerverne kommer i morgen, men jeg må bare kontrollere dem, for det er, hvad der sker hver gang. Jeg har spillet ret godt, så forhåbentlig kan jeg spille, som jeg har gjort de sidste to dage. Det var rart at se så mange mennesker derude i dag. Jeg kunne sagtens mærke deres opbakning, sagde Lydia Ko til LET.

Mens alles øjne var rettet mod Lydia Ko, stod en anden ung spiller for en bemærkelsesværdig præstation. 18-årige Seon Woo Bae lavede ni birdies og en bogey på vej mod en banerekord i 64 slag.

- Jeg fik mange puts i hul i dag. Jeg har aldrig puttet så godt før, sagde den sydkoreanske rookie til LET.

Rekordrunden bragte Seon Woo Bae op på siden af Lydia Ko i -6, og de to sydkoreansk fødte piger skal sammen i førerbold, når turneringen afgøres i morgen. Et slag efter følger italienske Giulia Sergas, der ligesom Ko brugte 68 slag på anden runde.