Knaldhårdt arbejde er Dufners recept

Jason Dufner er mere fit både fysisk og mentalt forud for en lang sæson. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Jason Dufner er alene i spidsen ved CareerBuilder Challenge, hvor Jason Gore og Phil Mickelson stod bag et par markante runder

38-årige Jason Dufner har mere eller mindre frivilligt fået skabt sig et image som en meget afslappet fyr.

Men det image er han på vej til at ændre. Nu handler det om hårdt arbejde.

- Tidligere rullede jeg stille og roligt ind i sæsonen, når vi startede i januar. Men denne gang har jeg arbejdet virkelig hårdt i november og december for at blive klar til at spille. Jeg har arbejdet hårdt på mit golfspil og den fysiske side af det og den mentale side af det. Jeg har det godt og har tro på mig selv. Jeg kommer til at spille meget i år, så dette er en god start, sagde Jason Dufner efter anden runde af CareerBuilder Challenge.

De to runder har han spillet i 64 og 65 slag med kun en enkelt bogey på de 36 huller. Det placerer ham alene i spidsen af turneringen i -15 et enkelt slag foran Jamie Lovemark og fem slag foran en kvintet på den delte tredjeplads.

Blandt de fem spillere er Jason Gore, der leverede en opsigtsvækkende runde. Han startede med seks birdies på sine syv første huller og endte med en runde i -8.

Phil Mickelson diskede op med en runde i -7 blandt andet efter fire birdies på stribe. Samlet ligger han på en delt 8. plads i -11.

Turneringen spilles på de tre baner PGA West Stadium Course, PGA Tournament Course og La Quinta, og finalefeltet bliver først fundet efter lørdagens runde, når alle spiller har prøvet kræfter med alle tre baner, inden finalerunden spillet på PGA West Stadium Course.