K.J. Choi rykkede i front på Torrey Pines

K.J. Choi har haft et par gode dage ved Farmers Insurance Open. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Den 45-årige koreanske stjerne K.J. Choi deler førstepladsen ved Farmers Insurance Open i jagt på sin første sejr på PGA Touren siden 2011

I næsten 15 år har koreanske K.J. Choi været en del af PGA Touren, hvor det er blevet til otte sejre i årenes løb. Den største sejr var ved The Players Championship i 2011, og det også 45-årige Chois seneste sejr.

Nu kan en ny triumf dog være i udsigt, hvis han kan fortsætte stilen fra de to seneste dage på Torrey Pines, hvor Farmers Insurance Open spilles.

De to første runder har han klaret i 68 og 67 slag på henholdsvis North og South Course.

- I går og i dag slog jeg bolden lige fra tee, og mit jernspil har haft en god føling. En anden ting er min putting. Sidste uge på min friuge var jeg i mit hjem, men fordi det var så koldt i Dallas puttede jeg hele dagen. I fem eller seks dage puttede jeg mere end fem timer om dagen, sagde K.J. Choi i mediecentret efter fredagens runde.

K.J. Choi er født og opvokset i Wando i Sydkorea, men har de seneste seks års tid boet i Southlake, Dallas.

Ved Farmers Insurance Open er han i samlet -9 og deler førstepladsen med Gary Woodland. De er et enkelt slag foran Dustin Johnson inden finalerunderne.

Finalerunderne bliver uden flere af feltets profiler. Jason Day var tre slag fra at klare cuttet, og Phil Mickelson missede cuttet med to slag efter en hård anden runde i +4, som han afsluttede med en dobbeltbogey.