Kisner var for stor en mundfuld

Søren Kjeldsen var to huller nede efter to, og han kom aldrig nærmere at få point med fra onsdagen. (Foto: Getty Images)

Printer venlig versionSend til en ven

Det positive, Søren Kjeldsen kan tage med fra onsdagen i WGC – Dell Match Play, er, at han stadig er med i turneringen

Opgøret mellem Søren Kjeldsen og Kevin Kisner skulle frem til syvende på Austin Country Club, før et hul blev delt. Amerikaneren havde fået mest ud af den urolige start og var kommet 2up - mere snor end Kjeldsen var i stand til at hale ind igen, selvom han kæmpede hårdt for at holde stand.

Foskellen blev aldrig mindre end to huller, og på hul 17 var det slut med cifrene 2&1. Før 2015 ville det have betydet tidlig hjemrejse, men i det nye format får han en chance mere. Torsdag venter talentfulde Hideki Matsuyama og fredag Rafa Cabrera-Bello, to kampe der gerne skal vindes, hvis Kjeldsen skal gøre sig nogen forhåbninger om at nå videre.

Sidste uges vinder, Jason Day, kom fint fra start med en sejr på 3&2 mod Graeme McDowell, men verdens nummer to fik problemer med ryggen sidst på runden. Gennem karrieren er Day flere gange blevet bremset af skader, men det vides endnu ikke, hvad der ligger bag dagens problemer og om han er i stand til at fortsætte turneringen, for umiddelbart efter sejren fortsatte australieren i klubhuset for at søge behandling.

Jordan Spieth er 3up efter otte huller og godt på vej mod et point i kampen mod Jamie Donaldson.

Thorbjørn Olesen har netop lavet en birdie for at bringe sig foran på hul to mod Rory McIlroy.