Kang sætter ny rekord med 60’er

Sung Kang blev den første asiat til at lave en 60'er på PGA Touren. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Sung Kang og Hiroshi Iwata deler førstepladsen ved AT&T Pebble Beach Pro-Am et enkelt slag foran Phil Mickelson

Nu har de asiatiske spillere på PGA Touren fået en ny rekord, de kan forholde sig til.

Fredag spillede koreanske Sung Kang sin anden runde ved AT&T Pebble Beach Pro-Am i 60 slag. Det er den laveste runde på PGA Touren nogensinde fra en asiatisk spiller. Det er 30. gang på PGA Touren, en spiller lavede en 60’er.

Den fornemme score blev leveret på Monterey Peninsula CC, der er en af de tre baner, der bruges til turneringen, og 60’eren var også ny banerekord og en personlig rekord for den 28-årige koreaner, der aldrig har vundet på PGA Touren. Karrieren har budt på tre professionelle sejre, der er kommet på Asian Tour og Korean Tour.

Den vilde runde bød på ni birdies og en eagle, og 59’eren var i sagens natur ikke langt væk, men det var ikke i hans tanker.

- Jeg tænkte ikke på det. Jeg troede stadig, at par var 72, så jeg så min runde som 61 slag nogle gange. Men en 60’er er da godt. Det er ikke noget, jeg tager mig så meget af, sagde Sung Kang i mediecentret efter runden.

Han deler førstepladsen med japanske Hiroshi Iwata, der heller aldrig har vundet på PGA Touren.

Med total i -11 er det et enkelt slag foran en trio på den delte tredjeplads. Her er en spiller, der kender alt til at vinde på PGA Touren.

Phil Mickelson strålede fredag og leverede en runde i 65 slag, der dog sluttede lidt ærgerligt med en bogey på 18. hul. Men med en total i -10 lever muligheden for en sejr i bedste velgående. 

Phil Mickelson deler tredjepladsen med Chez Reavie og Freddie Jacobsen.