Junior fra Furesø vinder stort i Thailand

Rasmus Neergaard-Petersen

Printer venlig versionSend til en ven

Rasmus Neergaard-Petersen vandt The SINGHA Thailand Junior World Golf Championships, hvor han sammen med Anders Emil Ejlersen også tog sig af nationskonkurrencen

En dansk juniorkvintet var i sidste uge en tur i Asien for at kæmpe i den store turnering The SINGHA Thailand Junior World Golf Championships, og sejren tog Danmark med sig hjem fra Royal Hua Hin Golf Course. Endda i flere versioner.

16-årige Rasmus Neergaard-Petersen fra Furesø Golfklub vandt en overbevisende sejr med en total i -7 efter 72 huller. Han var den eneste spiller i feltet, der formåede at slutte under par.

Den fornemme score dannede også grundlaget for en dansk sejr i nationskonkurrencen. Her vandt Rasmus Neergaard-Petersen sammen med Anders Emil Ejlersen fra Viborg.

Danmark sluttede fem slag foran Hong Kong og Malaysia, og Danmark var i øvrigt den eneste europæiske nation.

I den individuelle konkurrence sluttede Anders Emil Ejlersen på 15. pladsen i +17. Med hos drengene var også Rasmus Bofill fra Silkeborg-Ry Golfklub, og han sluttede på 10. pladsen i B-rækken.

I Pigerækken sluttede Cecile Finne-Ipsen fra Hjortespring på 17. pladsen og Anna Høybye Schmidt fra Helsingør på 21. pladsen.


2 kommentarer til "Junior fra Furesø vinder stort i Thailand"

Scores

Hvorfor bliver der ikke fortalt hvad de sidste 3 danskere slutter i forhold til par?

Scores

Fordi det er Tirsdag og deres scores var lort