John Axelsen sluttede i top 3 i flot dansk turnering

John Axelsen sluttede i Portugal stærk stil. Foto: Leaderboard Photography

Printer venlig versionSend til en ven

Seks danskere var med i lørdagens finale ved  Portuguese International Amateur Championship, og John Axelsen lukkede af med en stærk runde og blev bedste dansker

Sæsonen er jo ung, men det kan godt udvikle sig til at blive en rigtig god sæson for dansk amatørgolf.

Danmark var flot repræsenteret ved Portuguese International Amateur Championship, og det lykkedes seks af danskerne at kvalificere sig til lørdagens finale.

Den udfordring slap John Axelsen bedst fra. Han sluttede turneringen af med birdies på både 17. og 18. hul til en 68’er (-4), som var den næstbedste runde i hele finalefeltet. Det rykkede ham fra en delt 12. plads til en tredjeplads på egen hånd med en total for de 72 huller i -5.

Emil Søgaard sluttede på en delt niendeplads i samlet -3 efter en finalerunde i 70 slag (-2).

Zacharias Agerbak og Sixten Jensen var bedste danskere inden finalerunden på en delt syvendeplads, men de faldt en smule tilbage lørdag.

Sixten Jensen sluttede på 11. pladsen i -2 efter en finalerunde i +1. Zacharias Agerbak sluttede på 14. pladsen i – efter en finalerunde i +2.

Alexander Frances spillede sin finalerunde i par og endte på 27. pladsen i samlet +3. Den plads delte han med Peter Launer Bæk, der rundede turneringe af med en 77’er (+5).

Nicolai Oxenbøll klarede sig i finalen på yderste mandat, men med en finalerunde i par endte han solidt på en 33. plads i samlet +5.