Jason Dufner dedikeret til at få selvtilliden tilbage

Jason Dufner tog et stort skridt tilbage ind i rampelyset. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Jason Dufner vandt CareerBuilder Challenge efter omspil med David Lingmerth, men Phil Mickelson var også en vinder efter en meget stabil turnering, der resulterede i en tredjeplads

Der har været stille på resultatfronten for 38-årige Jason Dufner, siden han i 2013 vandt PGA Championship. Han er gledet udenfor top 100 på verdensranglisten, men nu kan han være på vej tilbage mod gode tider i golfkarrieren. 

Søndag vandt han årets første turnering, CareerBuilder Challenge, efter et to hullers omspil med svenske David Lingmerth.

Lingmerth var bedste mand i klubhuset efter en forrygende finalerunde i en bogeyfri 65’er. Det var tæt på at række til sejren, for Jason Dufner kom i store problemer på par-3 hullet 17., hvor et sløjt teeslag sendte bolden i et leje med store sten. 

Men han reddede sig på formidabel vis par på hullet og med par på 18. ventede der et omspil efter begge spillere sluttede i -25.

Omspillet varede to huller, før den meget betydningsfulde sejr var sikret.

- Jeg har arbejdet rigtig meget på at få selvtilliden tillbage. At føle jeg er en god spiller. Når du spiller dårligt herude og ikke laver de resultater, du vil og ikke lever op til dine egne eller andre erfaringer, så er det svært herude. Så jeg ville virkelig dedikere mig selv til at tro på, at jeg er en god spiller igen. Jeg ved ikke, hvad det betyder. Betyder det top 50 i verden, top 5 i verden eller den bedste spiller i verden? Jeg ved det ikke. Men jeg er dedikeret til det, og jeg vil have selvtilliden igen, sagde Jason Dufner i mediecentret.

En anden spiller, der fik tanket godt med selvtillid var Phil Mickelson, der endte på den delte tredjeplads i -21 fire slag fra førstepladsen.

De 72 huller bød på 22 birdies, en eagle og kun tre bogeys. Finalerunden i -4 var uden bogeys.

- Jeg bestod testen. Jeg havde brug for at lande på den rigtige fod og vide, at det jeg gør er på den rigtige vej, så jeg kan fortsætte med at tro på det. Jeg føler at hver dag, jeg slog bolde og til hver træning fortsatte jeg med at forbedre mig, og jeg fik en bedre og bedre fornemmelse. Det kommer hurtigt tilbage, sagde en tydelig tilfreds Phil Mickelson efter finalerunden.