Instruktion: Styr på håndleddene?

Andreas Kali har en simpel øvelse til dig, der vil være mere stabil med putteren (foto: Dansk Golf Akademi)

Printer venlig versionSend til en ven

Ugens Tip: Hvis du ikke stabiliserer håndleddene i dine putts, kan du ikke styre startretningen. Her er et lille tip, der giver dig værdifuld feedback på, hvordan du bruger dine håndled

Det er et oplagt tidspunkt til at indøve de fundamentale bevægelser i golfslagene, og et af de vigtigste slag i golf er puttet. Her kan du vinde rigtig mange slag i løbet af en sæson, hvis du bliver bedre til et bestemt aspekt af slaget - nemlig stabilisere håndleddene under svingbevægelsen.

Andreas Kali, der er pro i Dansk Golf Akademi, fremhæver, at der er flere ting, der kan gå galt, hvis du ikke låser dine håndled fast. Han forklarer videre, at du faktisk også kan komme til at spænde for meget i håndleddene, når du har sat puttebevægelsen i gang, hvilket også har uheldige konsekvenser.

Han har et simpelt tip, som giver dig god feedback på, om du har for slappe eller for stramme håndled i løbet af din puttebevægelse. Du kan bruge øvelsen til at blive bedre med putteren i den nye sæson, hvor dine stabile håndled vil sørge for, at du oftere sender bolden i den ønskede retning.

Se øvelsen i videoen herunder - rigtig god træning.

Link til video


2 kommentarer til "Instruktion: Styr på håndleddene?"

puttelinie

Der mangler lyd på

Der mangler lyd på potteinstruktionen