Instruktion: Rul flere putts i koppen

Rune Olsen viser her en simpel øvelse til, hvordan du forbedrer linjen på dine putts (foto: Erik Thorsen)

Printer venlig versionSend til en ven

Ugens Tip: Har du svært ved at sætte dine putts på den rigtige linje? Holer du ikke nok putts? Her er en lille øvelse til dig, som vil bruge mindre tid på green i 2016

Det er gået op for de fleste golfspillere, at der er dyrebare slag at hente på at være skarp med putteren. Det kan dog være svært at føle sig tryg på greenen, hvis man ikke stoler 100 procent på sin evne til at sigte og finde den rigtige puttelinje. Men den slags er der heldigvis råd for.

Rune Olsen, der er pro i Falster Golfklub, viser her, hvordan du kan blive bedre til at finde den rigtige linje, når du putter. Denne ganske simple øvelse kan tages direkte med ud på banen, og med lidt træning bør du kunne løfte den todimensionale og yderst vigtige del af golfspillet, som foregår på greenen.

Sparede slag på greenen bliver slået direkte ind på pointkontoen, så det er bare om at komme i gang. Rigtig god fornøjelse.

Link til video


4 kommentarer til "Instruktion: Rul flere putts i koppen"

"Rul flere putts i koppen"

Se de øvrige fremragende instruktionsvideoer på www.fgkseniorklub.dk

Rul flere putts i koppen

Det var et rigtig godt råd, som jeg vil prøve.

Stol på linien

Husk at checke og stole på linien på bolden.
Det kan virke helt forkert når man står over bolden og har været vant til at sigte med siden til.
Kræver en del tilvænning, men des dårligere det føles des værre har du sikkert sigtet før.

oups

Det er jo ikke altid man holer puttet, selvom man har linet rigtigt op, som også ses på denne video, du må have kikset et par gange eller 3.. se manden i baggrunden i den røde t-shirt :D