Instruktion: Få masser af meter fra bunkeren

Har du problemer med de mellemlange bunkerslag? Så er der hjælp at hente i denne video

Printer venlig versionSend til en ven

Ugens Tip: Er du havnet i bunkeren ca. 50 meter fra green? Ingen problemer. Brug dette tip til at få masser af længde og god luft under dine bunkerslag

I golf er det ofte mellemløsningerne, der er de mest udfordrende. Det er de slag, hvor man ikke føler, at man kan slå helt igennem, eller hvor man ikke føler, at man har det rette værktøj til opgaven.

Et bunkerslag op mod green fra omkring 50 meter kan være en svær størrelse. Skal man tage et sandjern, lukke det og slå gennem sandet? Eller skal man slå et normalt golfslag, hvor man får direkte med bolden, men tager farten lidt af?

Christian Nygaard, der er PGA-træner i Odder Golfklub, har et godt tip til, hvordan du får styr på dette slag. Det handler simpelthen om at vælge et andet jern end det, du normalt bruger fra bunkeren. Med det jern i hånden kan du foretage nogle enkle justeringer og derefter slå slaget, som du plejer fra bunkeren.

Med lidt træning bør du kunne føje endnu et slag til dit repertoire ude på banen og være helt tryg ved mellemlange bunkerslag fremover. Rigtig god træning.

Link til video