Indendørs golf hitter

Der har været masser af besøgende hos Copenhagen Golf-Indoor i sæsonen. På billedet er det de fire medlemmer fra venstre Asger Jørgensen, Johnna Christensen, Britt N Hansen og Jørgen Hansen. Foto: Privat

Printer venlig versionSend til en ven

Copenhagen Golf-Indoor i Glostrup  har haft den bedste sæson i centrets historie, men snart er højsæsonen forbi, og spillerne søger igen udenfor

Der er altid sol og varme, og det regner aldrig. Græsset er grønt, og roughen er svær, men til at komme ud af. 

Det foregår jo så indendørs på simulatorer og hos Golf-Indoor.dk i København er det noget folk har taget til sig og synes er sjovt.

- Vi er igang med Golf-Indoors bedste sæson, og det tyder jo på, at vi udfylder det behov mange har, for at holde svinget ved lige hen over vinteren. Jeg kan jo kun tale på vores egne vegne, men vi prøver at drive et lidt som en almindelig golfklub, hvor alle er velkommen, og man kan komme og hygge sig mens man spiller. Dem der kommer ofte, melder sig typisk ind, så de kan spille til reduceret priser. For vores golfere kører vi desuden forskellige turneringer hen over sæsonen. Pt. har vi vores populære Vinter Tour, som er ugentlig turnering i to rækker, hvor der er selvfølgelig præmier til alle vinderne. Der samles point til Order of Merit, og der sluttes af med en stor finale hvor de 48 bedste mødes. Man "går" ud i førerbolde og der er leaderboard som vi kender det fra tv. Det med at man kan spille på nogle af verdens bedste baner, kombineret med forskellige turneringer, hvor man konkurrerer, er med til at gøre det endnu mere spændende. Vi har også flere klubber i klubben, fortæller Ivan Gress til Golf.dk

Uden tvivl god træning

Han er udannet PGA Pro og har over en årrække været med til at drive Copenhagen Golf-Indoor. Man kan selvfølgelig også tage undervisning, som man kan i en udendørs klub. Tidligere i sin trænerkarriere har han været Headpro på Jack Nicklaus Akademiet på Royal Golf Club, har tidligere været Pro i Søllerød Golf Klub, Vallø Golf Klub og Rungsted Golf Klub.

Så han ved udmærket, at man ikke ”bare” kan lære at blive en rigtig god golfspiller ved at være i lunen og tørvejret hos Golf-Indoor året rundt.

- Vores højsæson er jo, når det ikke er vejr til at komme ud på golfbanerne. Når græsset bliver grønt, så tager spillerne jo igen ud på golfbanen. Men indtil da, er simulatorgolf en god og hyggelig måde at holde svinget ved lige og træne på nogle af de ting ens Pro har fortalt. Så selv om man ikke har helt det samme skæve leje, som man kan have udendørs, så er der mange ting i grundsvinget, man kan vedligeholde. Så der er uden tvivl en god træning i det, siger Ivan Gress.

Der er omkring 350 aktive medlemmer i Golf Indoor, men dertil kommer mange faste besøgende fra de omkringliggende klubber både med elitespillere og breddespillere.

Noget af det fordelagtige med at have simulatorer er jo selvsagt mulighederne for at prøve baner, der for de fleste både geografisk og økonomisk er udenfor rækkevidde.

Copenhagen Golf-Indoor i Glostrup, har tilsammen 7 års simulator erfaring. Centeret drives og ejes af de 3 passionerede golfere: Pro Ivan Gress, Sportspsykolog Jørn Ravnholt og tidligere konsulent fra Danmarks Idrætsforbund Gert Egstup. Sammen råder de over Golf, Jagt og Racersimulatorer i Golf-Indoor Centeret.


3 kommentarer til "Indendørs golf hitter"

jeg har været der en gang

jeg har været der en gang førse og sidste
sikken sur indehaver vi mødte godt nok 3 ar siden,,,

Ingen sur indehaver

Jeg er kommet der de sidste 4 år, stort set hver uge, jeg har aldrig mødt en sur indehaver, hverken den ene eller den anden.
Mon ikke det har været Bo der var i mindre godt humør den dag ;-)

Hilsen René

For nyligt

Var der for en måneds tid siden. Super venlig betjening