I mesterlære hos Iben Tinning

Iben Tinning har oplevet mange triumfer i sin karriere. Nu skal hendes erfaringer gavne blandt andre Nicole Broch Larsen. Foto: Getty Images

Printer venlig versionSend til en ven

Nicole Broch Larsen glæder sig til at spille sammen med Iben Tinning, når det går løs i Elitedivisionen

Et af de mest lovende kvindelige talenter på den danske golfscene sammen med Danmarks bedste kvindelige spiller nogensinde.

Det er noget af et match, der er sat sammen i Hillerød Golfklub i denne sæson, når Nicole Broch Larsen og Iben Tinning i fællesskab skal jagte succes på både den korte og den lange bane.

- Hun kan helt sikkert lære mig rigtig meget, og det handler både om at slå de rigtige slag, men også det mentale på banen. Jeg mødte hende lige her i weekenden til vores træningsdag, og jeg er sikker på, det bliver rigtig godt, siger Nicole Broch Larsen, der sammen med sin landstræner David Dickmeiss også har snakket lidt om Tinning-effekten.

- Vi har snakket lidt om, hvordan jeg bedst kan udnytte det. Jeg skal jo hive nogle erfaringer ud af hende, siger Nicole Broch Larsen.

Den snart 19-årige pige har fået en stærk start på sæsonen med ikke mindst en andenplads i Copa Sotogrande. En andenplads, der blev sikret trods flere dage med sygdom op til turneringen.

- Jeg er rimelig tilfreds med det hele. Mit spil har udviklet sig godt, og både svinget og teknikken har siddet der fint, siger Nicole Broch Larsen, der også har flere store ambitioner for denne sæson.

- Ambitionen er at gøre det godt til EM individuelt, og gøre alt hvad jeg kan for at spille mig på VM-holdet. Ellers er det de store internationale turneringer, jeg vil satse på, siger Nicole Broch Larsen, som også rigtig, rigtig gerne vil have byttet en af sine to sølvmedaljer i elitedivisionen til noget gyldent metal.

Hun er klar til kamp i denne weekend, men må nok melde fra til anden turneringsweekend. Den afvikles nemlig sammen med Turkish Amateur, som spilles på sommerens VM-bane.

Hillerød åbner sæsonen med to udekampe. Lørdag er det mod Asserbo og søndag mod Furesø.

Sæsonstarten i Elitedivisionen damer

Lørdag:

Breinholtgård – Smørum

Sønderjylland – Vejle

Asserbo – Hillerød

Furesø - Kokkedal

Søndag:

Breinholtgård – Vejle

Sønderjylland - Smørum

Kokkedal – Asserbo

Furesø - Hillerød