Hvad er dit nytårsforsæt?

Bliver 2016 året, hvor du kommer ned i handicap?

Printer venlig versionSend til en ven

Afstemning: Hvad skal den nye sæson bringe? Se om dit nytårsforsæt skiller sig ud fra de øvrige danske golfspillere.

Så blev det den første dag i 2016. En dag, hvor golf for de fleste står lidt i baggrunden for panodiler, fjernbetjening og en generel kamp for at komme til hægterne.

Men hvis du nu alligevel skulle bruge 1. januar med at drømme dig ud på det grønne græs, kan du jo passende fundere over, hvad det nye år skal bringe på golfbanen.

Hvad skal der ske med dit golfspil i den kommende sæson?

For at lede dig på vej, har vi givet dig nogle forslag til nytårsforsæt, som jo naturligvis forpligter helt på samme måde som vægttab og rygestop...

Godt nytår på banen!

 

5 kommentarer til "Hvad er dit nytårsforsæt?"

Proces og ro

Et lidt kaotisk 2015 privat, samtidig har jeg forsøgt mig med en del ændringer i samarbejde med diverse trænere for at se om jeg kunne presse handicappet langt med, men det hele ender med at jeg ved årsrevisionen ikke skal have nyt hcp og at jeg er gået tilbage til noget af 'det gamle' som så optimeres.

Proces er vigtigere for mig end en målsætning om et specielt handicap, jeg ser hvilke dele af spillet jeg skal forbedre og så træner jeg på det og ser hvad det bringer med sig. Og så er der mantraet om ro - at koble alt andet fra når man spiller golf og bare nyde spillet, naturen og selskabet i de timer man er der - så kan resten af verden vente indtil man er færdig med golf. Lykkedes så ikke særligt godt i 2015, men det er fortid.

Selvfølgelig vil jeg gerne igen ud over 250 m med mine drives og blive scratch spiller, men det duer ikke for mig at sætte den slags mål, det er mere at optimere eller i hvert fald forsøge det på flere fronter.

Min driver har siddet skidt siden jeg for 1,5 år siden forsøgte at fjerne min kraftige draw, nu er jeg tilbage til en mere behersket draw og så må jeg spille med det. Og pitch og halvlange chips har været lidt tøvende slået, så der skal jeg være mere kontant og leve med dem der smutter over green.

152 runder i 2015 skal slås - det er da en målsætning..

WOW! 152. Du er så mange

WOW! 152. Du er så mange længder foran mig på den konto, dyb respekt for det antal. I øvrigt, god læsning Denny.

Personligt nåede jeg mit mål med året. Det var fantastisk lærerigt som tillæg.
Emnet jeg skal arbejde mest med i 2016 og er allerede gået i gang, er - fysikken.
Min krop er stiv efter mange år ved tegnebordet, og har gradvis fået løst op for arme og hofter og over/under krop separation, men der er lang vej endnu før jeg genvinder min smidighed, heldigvis er det ikke en ting man mister even til at genvinde med alderen, man mister den bare hvis man er passiv - Det kan der gøres noget ved og det bliver der, aktivt hver dag arbejdet på. Har anskaffet stor bold, elastik bånd, COWBELL ( elsker den ) og håndvægte. Det går støt og roligt fremad og det er en fantastisk følelse når det bider i ben og læn, og ja hele kroppen, når jeg tager mine - nu 3 daglige udstræknings rutiner.

Jeg ønsker mig nye grips, de er mange år gamle og flossede/glatte og jeg ønsker mig en driver der er x stiff og en 3 wood der også er x stiff. Jeg ønsker mig golf sko, har aldrig haft nogen.
Jeg har ikke noget sandjern, og har spillet uden i 2015. En sjov ting, jeg fik aldrig brugt mit 9er jern, har aldrig slået et slag på banen med et 9er jern, sjovt nok :) DET skal prøves i det nye år.

Jeg skifter min proV1 bold ud med noget nyt, vil gerne have en bold jeg kan trykke længere og som er knap så blød i det, hvilken en har jeg ikke besluttet mig for endnu.

Mht. til spille mål er jeg lidt ubeslutsom endnu om mål, der er mange om buddet så at sige, så lader det stå lidt hen indtil videre. Dog skal handicappet have et godt dyk ned lige som sidste år. Det er muligt min far kommer i spil som mål, han har et noget lavere handicap end jeg, men han har også spillet i mange år, så hvis jeg kan komme forbi ham i år er jeg tilfreds på den konto.

Målsætning 2016

1. Nyde hvert et øjeblik på golfbanen .

2. Holde fast i den gode følelse det er at være i lavere hcp. end min makker
for første gang i 18 år.

3. Være et godt selskab på banen

4. Give ros til de frivillige og banepersonalet når der er en mulighed

5. Accept af at banerne ikke altid er i topform - normalt er der en årsag¨

6. Lade hurtigere spillere komme igennem ved første lejlighed

7. Være positiv og fastholde en god og konstruktiv tilgang til spillet.

Jeg skal

drikke så mange fadbamser på andres regning som overhovedet muligt!

Socialt samvær

C.G.C. Golf Klub - Socialt samvær er en højdespringer i C.G.C. vores Mandag, Onsdag, og Fredagsklub. Kl. 1100 er bare fantastisk. (tak til alle) på gensyn 2016.