Herrernes VM-trup udtaget

Martin Leth Simonsen er udtaget til VM

Printer venlig versionSend til en ven

Landstræner Thomas Kiel Larsson har i dag udtaget VM-truppen som i september skal forsøge, at spille sig til tops ved VM

Den danske VM-trup består af Nicolai Kristensen, Holstebro Golfklub, Martin Leth Simonsen, Aalborg Golf Klub og Niklas Nørgaard Møller, Kokkedal Golfklub.

- Jeg synes det er en god trup, som vi stiller med. Der har været mange spillere at vælge imellem, så valget har ikke været nemt. De tre udtagne spillere har alle haft en god sæson og kommer med en vis portion selvtillid og fornemmelse for spillet. De er alle tre gode ballstrikers, som kan gå ud og skyde de lave runder, som der er brug for, hvis vi skal spille op med de bedste, fortæller landstræner Thomas Kiel Larsson.

Nicolai Kristensen har haft en imponerende sæson, der startede med sejr i Copa Juan Carlos Tailhaide i Argentina og siden vandt han både Actona og Ejner Hessel Championships på Ecco Tour. Martin Leth Simonsen, der normalt spiller på UTEP Miners i den amerikanske college 1. division, har imponeret med sejr i Price's Give Em Five Invite og en frisk femteplads til EM individuelt. Niklas Nørgaard Møller har også en Ecco Tour sejr på CV'et, da han som 19-årig triumferede i Willis Masters. Siden har Niklas været udsendt til mange internationale turneringer og nåede bla. semifinalen i Campeonato Argentino de Aficionados og vandt Final Stage i Nordic League Qualifying School.

- Vores målsætning er en top 8-placering og et acceptabelt resultat er en top 16-placering. Den hidtil bedste placering for et dansk herrehold er en sølvmedalje fra 2010 - men det bliver overordentligt svært at komme i nærheden af den præstation, da det var et unikt hold med Lucas Bjerregaard, Joachim B. Hansen og Morten Ørum Madsen, fortæller Claus Mølholm, eliteansvarlig i Dansk Golf Union.

World Amateur Team Championships spilles hvert andet år og bliver afviklet som slagspil over fire runder, hvor de to bedste scores er tællende. Blandt favoritterne er USA, som også er forsvarende mestre, samt Korea, der fik bronze i 2012.


5 kommentarer til "Herrernes VM-trup udtaget"

Hvor spilles VM ?

Artiklen mangler vist blot at oplyse, hvor VM afholdes - og hvornår ?

Oshitate GC Karuizawa,

Oshitate GC
Karuizawa, Japan
September 9-14, 14

@fan

Datoerne fremgår da, og stedet kan nemt googles, men er vel ikke afgørende i en artikel, der handler om, hvem der er udtaget.

Bedrevidende 'CC'

Hold nu op med den debatforum 'CC'

2010

Ej at forglemme at udover sølvmedaljen, så blev JB Hansen bedste individuelle spillerved VM 2010!

Lad os håbe på en gentagelse fra det nye kuld.